مراکز و واحدها
1400/9/27 شنبه
عضویت دانشگاه پیام نور مرکز ورامین در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری
دانشگاه پیام نور مرکز ورامین عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری شد

مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور مرکز قرچک- ورامین به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبری معاونت علمی ریاست جمهوری درآمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور مرکز قرچک- ورامین با تلاش های دکتر راهداری؛ ریاست دانشگاه و مهندس رحمانی؛ مدیر آزمایشگاه های مرکز، به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبری معاونت علمی ریاست جمهوری درآمد.

مهندس رحمانی؛ مدیر آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین اصلی ترین اهداف راه اندازی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری را بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی در حوزه های فناوری های راهبردی، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع به خدمات آزمایشگاهی، جمع آوری اطلاعات جامع در خصوص تعداد و انواع تجهیزات آزمایشگاهی و نیز پراکندگی آن در سطح کشور (با هدف نیازسنجی صحیح برای توسعه توان آزمایشگاهی کشور)، ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاهی، استاندارد سازی فعالیت های آزمایشگاهی و ارائه خدمات با نتایج قابل اعتماد و نیز کمک به تکمیل توانمندی های آزمایشگاهی مراکز عضو در راستای نیازهای کشور دانست و این رویداد را نقطه عطفی در تاریخ علمی و پژوهشی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین قلمداد کرد.

وی همچنین هدف از عضویت مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور مرکز قرچک - ورامین در این شبکه گسترده و راهبری را بهره مندی صنایع و مجموعه های تولیدی از توان آزمایشگاهی، علمی و پژوهشی دانشگاه پیام نور در جهت پیشرفت بیش از پیش تولیدی و صنعتی منطقه و تعامل مؤثر و سازنده دانشگاه با بخش های مولد و صنعتی جامعه بیان داشت.

دانشگاه پیام نور مرکز قرچک – ورامین در راستای تحقق اهداف متعالی آموزشی کشور و در مسیر ارتباط با صنایع، آماده همکاری با متولیان صنعت و بخصوص اداره محترم صنعت،معدن و تجارت شهرستان های ورامین و قرچک می باشد و در همین زمینه با برگزاری نشست های مشترک با صنعتگران و تشکیل کارگروه های تخصصی با مجموعه های تولیدی و شهرک های صنعتی گام های مهمی در جهت نیل به این اهداف برداشته است.

متقاضیان بهره مندی از خدمات علمی، پژوهشی، فنی و مهندسی جهت ارتباط با شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری می توانند از طریق آدرس الکترونیکی
www.labsnet.ir اقدام نمایند.

كلمات كليدي : دانشگاه پیام نور مرکز ورامین , دانشگاه پیام نور استان تهران , آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری , معاونت علمی ریاست جمهوری