مراکز و واحدها
1400/4/10 پنجشنبه
بازدید مسئولین از حوزه برگزاری کنکور ۱۴۰۰ دانشگاه پیام نور استان تهران
امام جمعه شهرستان دماوند و مسئولین دانشگاه از حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۰ بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در روز پنجشنبه مورخ ۱۰ تیرماه امام جمعه شهرستان دماوند و مسئولین دانشگاه از حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری سال 1400 بازدید بعمل آوردند.

آزمون فوق با نظم، كيفيت مطلوب ، امنيت كامل و همچنین رعایت کامل پروتکل های  بهداشتی شده برگزار شد.

شرح این بازدیدها به ترتیب:

۱- بازدید حجت الاسلام فتاح دماوندی؛ امام جمعه شهرستان دماوند از حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور دماوند

۲- بازدید دکتر احسان احدمطلقی؛ معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران از حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور ری

۳- بازدید آقای مهدی مقدم؛ مدیر اداره حراست دانشگاه پیام نور استان تهران از حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور تهران شرق