آموزش آزاد
1401/3/1 یکشنبه
سرپرست دانشگاه نور استان تهران خبر داد:
پیام نور استان تهران رتبه دوم کشوری در عملکرد آزمایشگاه ها (شاپنا) را کسب کرد

سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران از کسب رتبه دوم استان تهران در زمینه عملکرد آزمایشگاه ها در سامانه شاپنا (سامانه جامع آزمایشگاه های پیام نور کشور) خبر داد.

دکتر وحید افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران با اعلام این خبر اظهار داشت: طبق آمار، دانشگاه پیام نور استان تهران از ابتدای امسال تا کنون موفق شد در زمینه عملکرد آزمایشگاه ها در بین همه استان های کشور رتبه دوم را کسب کند.

دکتر افشین مهر تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده دانشگاه استان آمادگی دارد که تجهیزات آزمایشگاهی خود را به موسسات و متقاضیان ارائه دهد و زمینه درآمدزایی بیشتر را فراهم کند.

وی ادامه داد: تجهیزات آزمایشگاهی به صورت الکترونیکی در سامانه شاپنا به نشانی shapna.pnu.ac.ir موجود است و متقاضیان می توانند تجهیزات مورد نظر خود را در این سامانه جستجو و خدمات را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران در پایان اظهار داشت: دانشجویان و اساتید نیز می توانند با توجه به برنامه درسی و عملی خود از این ظرفیت استفاده کنند.