فرهنگی
1400/2/26 یکشنبه
اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی انسان ۲۵۰ ساله اعلام شد
اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی انسان ۲۵۰ ساله که در ماه مبارک رمضان برگزار شده بود اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت؛ اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی انسان ۲۵۰ ساله اعلام شد.

دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه پیام نور در ماه مبارک رمضان به منظور بزرگداشت مقام امیرالمومنین علی علیه السلام اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی انسان ۲۵۰ ساله (بخش مقدمه و فصل های امامت و امیرالمومنین) ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه های سراسر کشور نمود.

این رقابت فرهنگی در بازه زمانی یکم تا بیستم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خورشیدی برگزار گردید. پوشه pdf  و صوتی بخش های مد نظر کتاب از سوی مرکز پاکدشت به اشتراک گذاشته شد.

در این مسابقه کتابخوانی ۱۱۰۹ نفر شرکت کردند که از این جمع ۶۷۴ نفر به تمام سوال ها پاسخ صحیح دادند. از جمع افرادی که به تمام سوال ها پاسخ صحیح دادند ۳۰ نفر جهت اهدای جوایز و لوح تقدیر به قید قرعه از دانشگاه های مختلف کشور برگزیده شدند.

با هدف تشکر و قدردانی به تمام افرادی که به سوال ها پاسخ صحیح دادند و در قرعه کشی برگزیده نشدند لوح تقدیر اهداء خواهد شد.
كلمات كليدي : کتابخوانی , مسابقه کتابخوانی , برگزیدگان