آموزش و پژوهش
1399/10/26 جمعه
تعداد واحد قابل اخذ در هر نیمسال تحصیلی
شرایط تعداد واحد انتخابی بر اساس معدل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

دانشجویان دانشگاه پیام نور در هر نیمسال تحصیلی با توجه به معدل نیمسال قبل می توانند چند واحد درسی انتخاب کنند؟
این سوالی است که بسیاری از دانشجویان مطرح می نمایند، در این مطلب به بررسی این موضوع می پردازیم.
تعداد واحد قابل اخذ با توجه به مقطع تحصیلی، سال ورود به دانشگاه، شرایط مشمولین خدمت نظام وظیفه و معدل نیمسال قبل متفاوت است.
بیشترین و کمترین تعداد واحد قابل اخذ در یک نیمسال تحصیلی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور به شرح زیر می باشد:
دوره کارشناسی
-معدل 17 به بالا 24 واحد
- معدل 12 تا 16.99،  20 واحد
- معدل 11.99 یا کمتر (مشروط) 14 واحد
- حداقل انتخاب واحد: مشمولین خدمت سربازی حداقل 12 واحد و سایرین 6 واحد
- دانشجوی ترم آخر: دانشجویی که تنها 24 واحد درسی باقیمانده داشته باشد.
این دانشجویان ابتدا باید گزارش 272 را از سیستم گلستان دریافت و بررسی نمایند که کلیه دروس مصوب رشته را گذراندن باشند پس از ان با مراجعه به کارشناس آموزش خود درخواست لغو محدودیت انتخاب واحد در ترم آخر را می دهند و بدین صورت می تواند بدون در نظر گرفتن معدل ترم پیش و رعایت پیش نیاز و هم نیاز، 24 واحد باقیمانده را طی یک ترم اخذ نماید.
دوره کارشناسی ارشد
ورودی سال 92 و قبل از آن:
- معدل 14 به بالا 14 واحد
- معدل 13.99 یا کمتر (مشروط) 12 واحد
ورودی سال 93 و بعد از آن:
-معدل 14 به بالا 14 واحد
-معدل 13.99 یا کمتر 6 واحد
-حداقل انتخاب واحد، 6 واحد
نکات مهم :
1- اگر دانشجویی ترم قبل از انتخاب واحد مرخصی تحصیلی داشته باشد یا غیبت در کلیه امتحانات و … در واقع به هر علتی فاقد معدل ترم قبل باشد ملاک و معدل معیار انتخاب واحد، معدل آخرین ترمی است که در امتحانات شرکت کرده است. (شامل ترم تابستان نمی‌شود)
2- وضعیت معدل مشروط در دانشگاه پیام‌نور موجب محدودیت در تعداد واحد قابل اخذ ترم بعدی می شود.
3- ورودی‌های جدید ملاک انتخاب واحد برای مقطع کارشناسی سقف 20 واحد و کارشناسی ارشد سقف 14 واحد است.
تعداد واحد قابل اخذ در نیمسال تابستان
حداکثر 8 واحد
آگاهی از اخبار و اطلاعیه های آموزشی، دانشجویی                                                 https://b2n.ir/tpnu13
                                                                 روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران