1402/11/18 چهارشنبه
متن پیام تبریک دکتر وحید افشین مهر به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
دکتر وحید افشین مهر فرا رسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی،‌ دکتر وحید افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام‌الله دهه فجر را تبریک گفت. در این پیام آمده است:
باسمه تعالی
 ایام مبارک و غرورآفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یادآورحماسه ای جریان ساز است که با رهبری ولائی بنیانگذار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره)، با تکیه ‌بر ازخودگذشتگی و شهامت و خون جوانان وطن و الهام گرفتن از نهضت عاشورا تحقق یافت.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب، فرارسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی  را به دانشگاهیان پیام نور تبریک و تهنیت می گویم.
 امید است با همدلی و آگاهی همچنان با اقتدار و پرتلاش در مسیر بالندگی و پیشرفت در عرصه دانش و پژوهش رو به سوی افق های روشن حرکت کنیم.

وحید افشین مهر
                                                                                                                                                                  سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران