1402/11/17 سه‌شنبه
برگزاری دومین نشست سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران با دانشجویان فعال
دومین نشست دکتر وحید افشین مهر با دانشجویان فعال علمی و فرهنگی

برگزاری دومین نشست سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران با دانشجویان فعال در حوزه های علمی ، هنری، ادبی، فرهنگی و نمایندگان تشکل ها، انجمن ها و کانون های دانشجویی دانشگاه پیام نور استان تهران ، دوشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۲

همزمان با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛ دومین نشست سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران و مدیران ستاد استان با دانشجویان فعال در حوزه های علمی ، هنری، ادبی، فرهنگی و نمایندگان تشکل ها، انجمن ها و کانون های دانشجویی دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شد.
دکتر افشین مهر در این دیدار به پیشنهادات ، انتقادات و مشکلات مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد.
رویکرد اصلی این جلسه ارائه راهکارهای عملی برای تغییر حال و هوای دانشگاه پس از ایام کرونا و بازگشت شور و نشاط دانشجویی فراتر از برگزاری کلاس ها و ایام امتحانات بلکه با حضور فعال دانشجویان در قالب انجمن ها، تشکل ها، کرسی های آزاد اندیشی و ارائه و اجرای طرح های علمی، پژوهشی و فرهنگی با بهره گیری از ظرفیت های استادان و مدیران گروه های علمی بود.

#روابط_عمومی_دانشگاه_پیام_نور_استان_تهران