1399/12/12 سه‌شنبه
افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران در جشنواره کشوری رویش
هفت تن از دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران جزو برگزیدگان چهارمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه‌ پیام نور شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ اختتامیه چهارمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه پیام نور صبح امروز سه‌شنبه مورخ ۱۲ اسفند‌ماه سال جاری با شرکت دانشجویان دانشگاه های پیام نور سراسر کشور برگزار شد.
جشنواره رویش رقابتگاه دانشجویان فعال عرصه های مختلف دانشگاهی با ارایه طرح های نو و جایگاه تمرین و تقویت کار فردی و جمعی است.
هفت تن از دانشجویان استان تهران توانستند رتبه های برتر در بخش های مختلف را به خود اختصاص دهند، برگزیدگان دانشجویان مراکز تهران شرق، ری، تهران غرب و دماوند هستند.
دانشجویان فعال دانشگاه پیام استان تهران توانستند با ارائه طرح و ایده های خلاقانه در بخش‌های انفرادی و گروهی ۳ رتبه اول، ۲ رتبه دوم، ۱ رتبه سوم و ۱ اثر شایسته تقدیر را بدست بیاورند.
اسامی دانشجویان برگزیده استان تهران در چهارمین جشنواره کشوری رویش
-  پوستر، محمدعلی ناصری، رتبه 1، تهران