1399/12/3 یکشنبه
تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین
مراسم تکریم و معارفه مسئول پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز ورامین، در این مراسم که با حضور دکتر راهداری؛ رییس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین علیزاده؛ مدیریت فرهنگی و نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای بخشی؛ جانشین بسیج دانشجویی استان تهران و تعدادی از مدیران دانشگاه برگزار شد، از تلاشهای آقای مسعود طالبی تقدیر و خانم فاطمه جعفریان به عنوان مسئول جدید پایگاه بسیج دانشجویی معرفی گردید.
دکتر راهداری ریاست دانشگاه ضمن تشکر از تلاش های برادر بسیجی مسعود طالبی در طول دوران تصدی مسئولیت پایگاه بسیج دانشجویی، از لزوم هم افزایی بیش از پیش بسیج دانشجویی در تمامی عرصه ها با دانشگاه سخن گفت.
وی ضمن توجه به اصل جذب حداکثری و دفع حداقلی که پیوسته در کلام رهبر معظم انقلاب مشهود است، اهمیت رویکرد بسیج را در مقطع کنونی، نفوذ روحیات بسیج در میان قاطبه دانشجویان و جلب مشارکت حداکثری دانشجویان در برنامه های بسیج را بسیار مهم خواند.

سپس حجت الاسلام و المسلمین علیزاده مدیریت فرهنگی دانشگاه نیز برای مسئول جدید پایگاه از خداوند متعال طلب توفیق نمود و ضمن اشاره به مسئولیت خطیر بسیج دانشجویی و لزوم همبستگی و تعامل این نهاد با بخش فرهنگی دانشگاه در تحقق اهداف نظام اسلامی، خاطر نشان کرد : امروز همه ما با توجه به توطئه های مکرر دشمنان در حوزه های فرهنگی و اجتماعی ، بایستی منسجم تر و هماهنگ تر از قبل به گونه ای عمل کنیم که موجبات خشنودی و رضایت مقام معظم رهبری را بخصوص در چارچوب اهداف متعالی نهاد مقدس بسیج فراهم نماییم.
در ادامه این مراسم آقای بخشی؛ جانشین بسیج دانشجویی استان تهران نیز ضمن تشکر و قدردانی از مسئولین دانشگاه، تربیت جوان متعهد و متخصص در فضای دانشگاهی برای پذیرفتن مسئولیت های خطیر را یکی از وظایف بسیج دانشجویی برشمرد و افزود : طبق فرمایشات مقام معظم رهبری تلاش در جهت خودسازی و تقویت ارتباط با خدا و توجه به اصل دشمن شناسی و استکبار ستیزی، از وظایف برجسته دانشجوی بسیجی است و ما امروز بحمدلله از نعمت وجود چنین جوانان مسئولیت پذیر و مومنی در دانشگاه پیام نور مرکز ورامین برخوردار هستیم.
در پایان این مراسم حکم مسئولیت مسئول جدید پایگاه بسیج دانشجویی توسط مسئولین حاضر در جلسه به ایشان اعطا گردید.