1399/10/19 جمعهاطلاعیه شماره یک
نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی بهمن 99 دانشگاه پیام نور
ثبت‌نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی بهمن 99 دانشگاه پیام نور غیرحضوری است که تاریخ آن متعاقبا اعلام می شود.

ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرش در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور؛ نحوه ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی بهمن 99 دانشگاه پیام نور به صورت غیرحضوری از تاریخی که متعاقبا اعلام خواهد شد و از طریق سیستم جامع گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir انجام می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ خلاصه مراحل پذیرش و انتخاب واحد غیرحضوری در سیستم گلستان به شرح زیر است:

الف) تکمیل مشخصات، ارسال مدارک و دریافت "گزارش 260"
ب) بررسی و تایید مدارک توسط مراکز
ج) پرداخت شهریه ثابت، انتخاب واحد طبق لیست ارائه دروس و دریافت گزارش 101

كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم گلستان شوند
:
  1. - شناسه كاربريشماره پرونده b992 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربريb992300707  گذرواژه: 0061111111
در صورتيكه با شناسنامه و يا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذرواژه وارد نماييد.
  1. از طريق مسير زير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
    آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
  2. بعد از تكميل و پذيرش نهایی از مركز با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه  جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 99/11/01به سيستم مراجعه نماييد. (تایید مدارک بین چند ساعت تا یک روزکاری زمان می برد. (شنبه تا چهرشنبه در ساعت کاری))
  3. كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
  4.   4-1دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :

منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
    پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :

منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
  5. پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
    ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
مدارک مورد نیاز:
تذکر: حجم هر تصویر حداکثر  250 کیلوبایت با فرمت jpg یا jpeg تهیه و در هنگام ثبت نام بارگذاری شود:
1. صفحه اول و توضیحات شناسنامه
2. کارت ملی (پشت و رو)
3 مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید (6.3.3) یا دیپلم نظام سالی واحدی به همراه مدرک پیش دانشگاهی (پذیرفته شدگان فاقد مدارک فوق می توانند مدرک کاردانی یا دیپلم 12 ساله قدیم ارائه دهند)
تذکر: کلیه پذیرفته شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ 6/31/ 1399 در مقطع قبل فارغ‌التحصیل شده باشند.
4. مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه اقایان)
5. تصویر رسید تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی
(جهت دریافت تاییدیه تحصیلی به سامانه آموزش و پرورش به نشانی http://emt.medu.ir  مراجعه، پس از تکمیل مراحل یک رسید برای شما صادر می شود، که لازم است این رسیدها (دیپلم و پیش دانشگاهی) در بخش مربوطه سیستم گلستان بارگذاری شود)
6. گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط (مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری)
7. دریافت گزارش 260

نکته یک. در بازه ی که اطلاعات در حال بررسی است ، امکان ورود با شماره دانشجویی وجود ندارد.
نکته دو. انتخاب واحد توسط شخص دانشجو و مطابق لیست ارائه دروس صورت می گیرد.
***نکته سه: پذیرفته شدگان مشمول خدمت نظام وظیفه و اتباع خارجی لازم است پس از تکمیل مرحله ثبت نام غیرحضوری، با همراه داشتن اصل و کپی کلیه مدارک و عکس در اسرع وقت به مرکز قبولی مراجعه نمایند. بدیهی است تا زمان مراجعه حضوری و صحت اطلاعات وارده، پذیرش نهایی این گروه انجام نمی شود.

با توجه به اینکه کلیه مراحل ثبت نام به صورت غیر حضوری صورت می گیرد، خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشگاه پرهیز نموده و اخبار و اطلاعیه ها را از طریق پورتال دانشگاه پیام نور استان تهران به نشانی http://tehran.pnu.ac.ir و یا شبکه های اجتماعی ما پیگیری نمایید، اخبار تکمیلی بزودی اعلام خواهد شد.
جهت اطلاع از نحوه ثبت نام، ارسال مدارک، انتخاب واحد و . . . و تاریخ انجام آنها که بزودی اعلام می شود توصیه می شود حتما اخبار ما را از طریق پورتال و شبکه های اجتماعی پیگیری نمایید
راه های اطلاع رسانی ما                                                                                                https://b2n.ir/tpnu13

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران
كلمات كليدي : مراحل ثبت نام , کارشناسی , دانشگاه پیام نور , سوابق تحصیلی