اداری و مالی
1402/2/19 سه‌شنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نور استان تهران:
معرفی دو دانشجوی استان تهران به مسابقات سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان در چین

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران  به منظور شناسایی نفرات برتر برای شرکت در رقابتهای سی یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان مسابقات انتخابی تیم ملی دو و میدانی دانشجویان در دو بخش دختران و پسران گرامیداشت روز خلیج فارس برگزار شد.

بنابراین گزارش این رقابتها با شرکت 260 دو ومیدانی کاران دانشجوی دختر و پسر (110 دانشجوی دختر و 150 دانشجوی پسر) از سراسر کشور با حضور دکتر داریوش خواجوی دبیر کل فدراسیون و روح اله دایی رئیس انجمن دو و میدانی فدراسیون در ورزشگاه دکتر شریعتی کرج برگزار و نفرات  در مواد مختلف معرفی شدند.

بخش دختران در هفتگانه فاطمه محیطی زاده دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز شهر ری و در بخش پسران حسین رسولی در 800 متر و دانشجوی دانشگاه پیام نور لواسان به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.

سی و یکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان 6 لغایت 17 مرداد ماه سال آینده در شهرچنگدو کشور چین برگزار می‌شود.