يکشنبه, 16 آذر 1404
  • کنتراست

  • ساعت : ۱۵:۲۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۹/۰۲ 
همزمــان با گرامیداشت هفتـه بسیــج برگزار شد:
نشست هم اندیشـی مسئولیـن بسیـج اساتیـد، کارکنـان و دانشجویـان

به گزارش روابط عمومی یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴، نشست هم اندیشـی مسئولیـن بسیـج اساتیـد، کارکنـان و دانشجویـان با حضـور دکتـر سید محمد صـدری سرپرست دانشگـاه پیـام نور استـان تهـران، دکتر محمدصادق آخوندی معـاون آموزشـی و پژوهشـی، حجه الاسلام و المسلمین محمد محمدپور معاون نهـاد مقـام معظـم رهبـری در دانشگاه، خانـم سمیـه فرجـی سرپرست اداره امـور فرهنگـی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر خالد عیدی زاده مسئول بسیج کارکنان و جمعی از اعضـای محتـرم علمی، ادرای و دانشجویان بسیجی در سالن شـورای ستـاد تهـران برگـزار شـد.

این نشست همزمــان با گرامیداشت هفتـه بسیــج، به همت اداره امور فرهنگـی، اجتماعی دانشجویی و با همکاری بسیـج دانشگــاه پیــام نــور استـان تهــران، به منظور تبادل نظر و هم‌افزایی بین مسئولان و اعضای بسیج برگزار شد.

دکتر سیـد محمـد صـدری سرپرست دانشگــاه پیــام نــور استـان تهــران در نشست هم اندیشـی مسئولیـن بسیـج اساتیـد، کارکنـان و دانشجویـان عنوان کرد:

فرمایشات امام خمینی(ره) پشتوانه عمیقی از فلسفه، حکمت و درایت دارد و منظور حضرتشان از بسیج به عنوان «شجره طیبه» اشاره به این آیه شریفه است که:

{أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ تُؤْتِی أُکُلَها کُلَّ حِینٍ بِإِذْنِ رَبِّها

آیا ندانستی که خدا چگونه مثلی زده است؟ کلمه پاک [مانند درخت پاک است، ریشه اش استوار و پابرجا و شاخه اش در آسمان است.میوه خود را در هر زمان به اجازه پروردگارش مى آورد.}

*دکتر صدری در این نشست ضمن گرامیداشت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و همچنین هفته بسیج، سخنان خود را با اشاره به آیات 24 و 25 سوره ابراهیم  آغاز کرد. ایشان در ادامه به تبیین جایگاه و نقش بسیج به عنوان «شجره طیبه» پرداخت و به پشتوانه عمیق فلسفه، حکمت و درایت ِ فرمایشات امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: بی تردید بیانات امام راحل در توصیف بسیج به شجره طیبه برگرفته از این آیات از کلام خدا است. چرا که مصادیق و جنبه های مثبت آن واضح و آشکار است.

سرپرست دانشگاه پیام‌ نور استان تهران، مراقبت و صیانت از این شجره طیبه را ضروری خواند و خاطر نشان کرد: همان‌طور که هیچ درختی از گزند آفات در امان نیست، بسیج نیز نیازمند مراقبت و محافظت است تا میوه‌های آن در مسیر حکمت الهی به ثمر بنشیند. چرا که اذن خدا فقط در سبیل الله است و در راه باطل تحقق نمی یابد. دکتر صدری در پایان با بیان آرزوی تداوم ثبات و بالندگی بسیج ابراز امیدواری کرد که این نهاد همواره دارای ریشه‌هایی استوار(أَصْلُهَا ثَابِتٌ) و شاخه‌هایی افراشته در آسمان(وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ)  باشد تا بتواند در مسیر حکمت الهی گام بردارد.

دکتر محمدصادق آخوندی معـاون آموزشـی و پژوهشـی دانشگــاه پیــام نــور استـان تهــران در نشست هم اندیشـی مسئولیـن بسیـج اساتیـد، کارکنـان و دانشجویـان عنوان کرد:

یکی از مؤلفه های اصلی قدرت بازدارندگی کشور ما بر پایه بسیج شکل گرفته است.

*دکتر آخوندی در این نشست یکی از مؤلفه های اصلی قدرت بازدارندگی کشور را بسیج دانست و از این رو بر لزوم ارتقاء توانمندی های هر فرد بسیجی در ساحت های فکری، عقیدتی، جسمی و روحی تأکید کرد.  

معـاون آموزشـی و پژوهشـی دانشگــاه پیــام نــور استـان تهــران در نشست هم اندیشـی مسئولیـن بسیـج اساتیـد، کارکنـان و دانشجویـان گفت: برای تحقق مأموریت ها و جایگاهی که دکترین دفاعی کشور برای بازدارندگی بسیج لحاظ کرده است باید هر فرد بسیجی مصداق «یکی مرد جنگی به از صدهزار باشد».

حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدنژاد معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگــاه پیــام نــور استـان تهــران در نشست هم اندیشـی مسئولیـن بسیـج اساتیـد، کارکنـان و دانشجویـان عنوان کرد:

بسیج، امتداد مکتب و سیره فاطمی در دفاع از حق، ولایت و مظلومان است.

*حجت الاسلام و المسلمین محمدنژاد ضمن گرامیداشت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه(س) سخنان خود را با حدیثی از ایشان آغاز کرد که :

{مَن أصعَدَ إلَى اللّه ِ خالِصَ عِبادَتِهِ أهبَطَ اللّه ُ إلَيهِ أفضَلَ مَصلَحَتِهِ

هر كه خداوند را بى پيرايه عبادت كند ، خداوند برترين مصلحتش را نثار او مى كند.}

معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگــاه، از بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا (س)، نه تنها به عنوان دختر پیامبر اکرم بلکه به عنوان الگویی جاودانه از ایثار، ایمان و دفاع از حق یاد کرد که  شهادت ایشان یادآور مظلومیت و عظمت روح ایشان روشنگر تاریخ است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدنژاد با اشاره به سیره حضرت زهرا (س) به عنوان الگویی جاودانه از ایثار، ایمان و دفاع از حق، تأکید کرد: بسیج، امتداد مکتب و سیره فاطمی در دفاع از حق، ولایت و مظلومان است.

 وی افزود: بسیج صرفاً یک تشکل نیست، بلکه یک فرهنگ و اندیشه است که دربردارنده روحیه ایمان، ایثار و مسئولیت پذیری است. بسیج مولود انقلاب و برخاسته از متن آن است.

 معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، بسیج را پیوند دهنده علم و عمل دانست و اظهار داشت: بسیج به ما نشان داد که دانشجو بودن تنها حضور در کلاس و درس خواندن نیست، بلکه به معنای پرسشگری، تلاش برای حقیقت و مسئولیت پذیری در جامعه است.

 ایشان لزوم ترویج روحیه بسیجی را در تمامی ساحت ها ضروری برشمرد و تصریح کرد: کارمندی که دارای روحیه بسیجی است، نسبت به حفظ بیت المال و انجام وظایف خود دغدغه مندتر است و استاد بسیجی به جای ترغیب دانشجویان به مهاجرت، دانشجویان خود را به ماندن و کمک به پیشرفت و بالندگی کشور فرامی خواند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدنژاد در پایان خاطرنشان کرد: در سالیان متمادی شاهد بوده ایم که دانشجویان بسیجی همواره جزء نخبه ترین، عالم ترین، آگاه ترین، بیدارترین و دغدغه مندترین دانشجویان بوده اند، چرا که دانشجوی بسیجی بودن به معنای رها کردن درس و تنها پرداختن به امور عام المنفعه نیست.

دکترخالد عیدی زاده مسئول بسیج کارکنان دانشگــاه پیــام نــور استـان تهــران در نشست هم اندیشـی مسئولیـن بسیـج اساتیـد، کارکنـان و دانشجویـان عنوان کرد:

اعضای بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور استان تهران، علاوه بر جایگاه و پست های مهم اجرائی و اداری ، دارای روحیه بسیجی والایی هستند.

*دکتر خالد عیدی‌زاده در نشست هم‌اندیشی مسئولین بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان استان تهران ضمن تشریح فعالیت‌های بسیج به تبیین ساختار سازمانی و مدیریتی آن پرداخت و گفت:  هم اکنون 4 پایگاه بسیج دانشگاه پیام نور استان تهران زیر نظر حوزه بسیج شهید شهریاری سازمان مرکزی فعالیت می کنند که هر کدام دارای شورا با ۲۲ عضو هستند که اعضاء آن علاوه بر برخورداری از جایگاه و پست‌های مهم اجرایی و اداری، روحیه بسیجی والا و قابل  تقدیری نیز دارند.

دکتر عیدی زاده در ادامه  به تشریح آمار کلی پایگاه‌های بسیج پرداخت و گفت: پایگاه ستاد و مراکز 4 گانه تهران، پایگاه بسیج شهرری و کهریزک، پایگاه بسیج پاکدشت، ورامین و پیشوا و  پایگاه بسیج بهارستان، اسلامشهر، رباط کریم و شهریار در مجموع دارای 347 عضو هستند.

مسئول بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور استان تهران در پایان سخنان خود  از 159 نفر از کل اعضاء بسیج دانشگاه پیام نور استان تهران به عنوان بسیجی فعال یاد کرد.

 

این نشست با اهداء چفیه به دکتر سید محمد صدری سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران و تعدادی از همکاران به نمایندگی از کارکنان بسیجی، پایان یافت.

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.18.0
    V6.1.18.0