مراکز و واحدها
1400/9/27 شنبه
به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه پیام نور مرکز ورامین- قرچک برگزار شد
برگزاری نشست علمی شناخت ابعاد روانشناسی با محوریت کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش همایش بررسی و شناخت ابعاد روانشناسی با محوریت کارآفرینی از محیط های دانشگاهی با حضور دکتر راهداری؛ ریاست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین علیزاده؛ مدیریت فرهنگی، سرکار خانم دکتر حسینی جعفری؛ استاد روانشناسی، مدیران و کارکنان دانشگاهی و جمعی از دانشجویان عضو انجمن علمی روانشناسی دانشگاه پیام نور مرکز قرچک-ورامین با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.
 در این نشست علمی، بررسی شاخه های کاربردی دانش روانشناسی، آموزش روشهای تحقیق در حوزه روانشناسی، مرور روشهای نوین بازاریابی، آینده شغلی با رویکرد ابتکار و نوآوری علمی و نیز بررسی سیر تکاملی استفاده از داده های علمی دانش روانشناسی در حوزه کارآفرینی، با مشارکت دانشجویان این رشته تحصیلی از طریق گفتگو و تبادل نظرات، مورد بحث و بررسی علمی قرار گرفت.