مراکز و واحدها
1400/6/21 یکشنبه
شیوه ای نو در ارائه رساله دکتری دانشجوی دانشگاه پیام نور تهران جنوب
دفاع از رساله در جوار بقعه شاه نعمت اله ولی عارف معروف کرمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رساله دکتری قوام رضا میر حسینی دانشجوی رشته فلسفه دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب، با موضوع " شاخص های روش عرفانی شاه نعمت اله ولی کرمانی در تفسیر قرآن"  با راهنمایی دکتر ناصر محمدی و داوری دکتر محمد امین ناجی به صورت ویدئو کنفرانس از کنار بقعه شاه نعمت اله ولی در شهر ماهان کرمان و با حضور اساتید راهنما، مشاور و داوران این رساله برگزار گردید.

این دانشجو در اقدامی ابتکاری و با توجه به مرتبط بودن موضوع پایان نامه با زندگی این عارف مشهور ایرانی و با مشورت اساتید راهنما و مشاور تصمیم به دفاع از رساله خود از جوار بارگاه این عارف نامدار ایرانی گرفت.

گفتنی است شاه نعمت اله ولی شاعر و عارف قرن هشتم می باشد که علاوه بر تحصیل علوم مرسوم،‌ به عبادت، ریاضت و هدایت مردم مشغول بود و مهم‌ترین اثر وی دیوان اشعاری است که مشتمل بر دوازده هزار بیت است. وی به شهر‌های مختلفی سفر کرد و ۲۵ سال آخر عمر خود را در ماهان از شهرهای کرمان گذراند و در همانجا از دنیا رفت.

كلمات كليدي : دفاع , دانشگاه پیام نور , دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب , رساله دکتری