مراکز و واحدها
1400/4/5 شنبه
دانشکده علوم انسانی دانشگاه پیام نور با همکاری مرکز پاکدشت برگزار می نماید:
وبینار آموزشی چالش های تبدیل علم به ثروت و دستیابی به علوم نافع مرجع ساز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ وبینار آموزشی"چالش های تبدیل علم به ثروت و دستیابی به علوم نافع مرجع ساز"به همت دانشکده علوم انسانی دانشگاه پیام نور با همکاری مرکز پاکدشت به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود.
این وبینار با حضور دکتر محمد مهدی
نژاد نوری؛ معاون علمی ستاد کل نیروهای مسلح در روز سهشنبه مورخ 8 تیر ماه 1400 ساعت 10:30 تا 12:30 در سالن شورای ریاست سازمان مرکزی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار خواهد شد. همچنین علاقهمندان می توانند از طریق لینک زیر وارد کارگاه شوند.

webinar.pnu.ac.ir/olum_ensani
برای شرکتکنندگان گواهی حضور با امضاء دکتر علی علمالهدی رییس دانشکده علوم انسانی و رییس دانشگاه پیام نور استان تهران صادر خواهد شد.
 شایان ذکر است جهت شرکت در کارگاه از مرورگرهای firefox و یا chrome استفاده شود همچنین نصب نرم افزار  adobe connet لازم است . در صورت داشتن سؤال و نیاز به راهنمایی با شماره تلفن 84234858-021 تماس حاصل نمایید .