مراکز و واحدها
1400/3/23 یکشنبه
برگزاری مراسم یادبود همکار گرامی مرحومه عفت خاکسار ملایری
به مناسبت سومین روز درگذشت مرحومه «عفت خاکسار ملایری» همکار گرامی واحد ری مراسم یادبودی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور اشتان تهران؛ در پی درگذشت ناگهانی همکار گرامی مرحومه "عفت خاکسار ملایری" در روز یکشنبه مورخ ۲۳ خردادماه ۱۴۰۰ مراسم یادبودی با حضور خانواده محترم و داغدار ایشان، دکتر احسان احدمطلقی؛ معاون آموزشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران و جمعی از همکاران واحد ری و سازمان مرکزی در دانشگاه پیام نور واحد شهرری برگزار شد.

دکتر یزدان پناه؛ رییس دانشگاه پیام نور واحد ری ضمن عرض تسلیت به خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور و همکاران ری به ویژه همکار گرانقدر؛ آقای جوکار (همسر) و فرزند گرامی مرحومه خاکسار آرزوی صبر و بردباری و برای شادی روح آن عزیز سفر کرده طلب مغفرت نمود.

حاضران ضمن تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، زیارت عاشورا و مداحی، برای شادی و آمرزش روح آن مرحومه فاتحه قرائت کردند.