مراکز و واحدها
1400/2/22 چهارشنبه
رییس دانشگاه پیام نور تهران جنوب خبر داد:
اهدای بیش از ۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه دانشگاه پیام نور تهران جنوب

به گزارش روابط عمومی تهران جنوب دکتر اورکی رئیس دانشگاه پیام نور تهران جنوب اظهار داشت: یکی از دانشجویان رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه پیام نور تهران جنوب در پی وصیت پدرش مبنی بر اهدای کتاب های خود به دانشگاه، تعداد بیش از 200 جلد کتاب به کتابخانه تهران جنوب اهدا کرد.

دکتر اورکی ادامه داد: این کتاب ها در موضوعات مختلف حقوقی، روانشناسی، علوم اجتماعی، حسابداری، زبان انگلیسی می باشند که دانشجویان دانشگاه می توانند از این کتاب ها برای مطالب خود استفاده کنند.

وی در پایان گفت: فرهنگ سازی اهدای کتاب های مفیدی که در منازل و اداره‌ها کمتر مورد استفاده قرار می گیرد منابع کتابخانه‌ها را تقویت کرده و امکان دسترسی کتابخوانان به منابع خواندنی بیشتر فراهم می شود.

لازم به ذکر است که آقای علیرضا بهروز دانشجوی دانشگاه پیام نور تهران جنوب می باشد که با همکاری اداره فرهنگی و دانشجویی کتاب ها را به کتابخانه دانشگاه تحویل داد.
كلمات كليدي : اهدای کتاب , کتابخانه , دانشگاه پیام نور تهران جنوب