آموزش آزاد
1401/4/1 چهارشنبه
در ستاد استان تهران برگزار شد:
نشست اولیه همکاری دانشگاه پیام نور استان تهران با پارک فناوری پردیس

اولین نشست مشترک رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران با مسولین پارک فناوری پردیس در ستاد استان تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دکتر وحید افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران در این نشست اظهار داشت: دانشگاه پیام نور استان تهران با 18 مرکز و واحد، 50 هزار نفر دانشجو و 400 نفر عضو علمی که سرمایه انسانی ارزشمندی هستند ظرفیت و توانایی بالایی برای همکاری با پارک فناوری پردیس دارد.

وی تشریح کرد: دانشگاه می تواند بسترهای لازم در زمینه پژوهشی، آزمایشگاهی و همچنین افتتاح مراکز رشد و فناوری را در همکاری با پارک فناوری پردیس فراهم نماید.

همچنین در این نشست مسولین پارک فناوری پردیس در زمینه همکاری مشترک پیشنهاداتی ارائه کردند که در جلسات آینده و پس از بازدید از سایت پارک و کارخانه های نوآوری ضمن معرفی پارک و تشریح نحوه همکاری زمینه تنظیم تفاهم نامه و قراردادهای مربوط فراهم می گردد.

لازم به ذکر است که در این نشست دکتر آخوندی معاون آموزشی و پژوهشی استان تهران، دکتر تنها رئیس مرکز پردیس، دکتر کرمی رئیس آزمایشگاه های قطبی دانشگاه پیام نور استان تهران نیز حضور داشتند.