اطلاعیه‌ها
1399/8/28 چهارشنبه
آزمون اختصاصی دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور خواهد شد
ثبت نام آزمون فراگیر کارشناسی ارشد در سایت سازمان سنجش / افزایش آمادگی با حضور در دوره آمادگی طرح فراگیر موسسه برهان

ثبت نام آزمون اختصاصی دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور بزودی از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می شود، متقاضیان می توانند با شرکت در دوره آمادگی طرح فراگیر موسسه برهان، آمادگی خود را جهت شرکت در این آزمون افزایش دهند.
داوطلبان متقاضی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سال 99 می توانند در آزمون اختصاصی دور فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور شرکت نمایند و در صورت قبولی از بهمن ماه وارد ترم دوم دانشگاه شوند.
موسسه آموزش عالی آزاد برهان برگزار کننده دوره های غیرحضوری آمادگی این آزمون اختصاصی با کمک کلاس آنلاین و پکیج های آموزشی می تواند شما را در مسیر این آزمون همراهی نماید تا با خیالی آسوده تر و اطمینانی بیشتر آماده حضور در این آزمون اختصاصی شوید.
برای کسب اطلاعات به سایت
brfaragir.ir مراجعه کنید و خود را برای حضور در این آزمون اختصاصی آماده نمایید.
همچنین می توانید جهت اطلاعات بیشتر با شماره
02191070599 تماس حاصل نمایند.
كلمات كليدي : دوره فراگیر , فراگیر دانشگاه پیام نور , برگزاری آزمون فراگیر , آمادگی حضور در آزمون