پذیرش دانشجو
1399/10/1 دوشنبه
تمدید مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور تا 3 دی ماه
مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور تا 3 دی ماه تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران: ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شرکت در مرحله پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي در مقطع کارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه پیام نور تا روز چهارشنبه 3 دی ماه تمدید شد.

متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور می توانند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني
www.sanjesh.org ضمن مطالعه اطلاعیه و دفترچه راهنما، نسبت به انتخاب رشته های دانشگاه پیام نور اقدام کنند.

ضمناً آن دسته از متقاضیانی كه قبلاً نسبت به انتخاب كدرشته محل‌هاي تحصيلي اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و يا ويرايش كدرشته محل‌هاي انتخابي خود اقدام نمايند.

لازم به ذکر است: دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه پیام نور از بدو ورود، از کلیه تسهیلات و مزایای دانشگاه مانند دیگر دانشجویان برخوردار خواهند بود و میزان برخورداری دانشجویان نو ورود از تسهیلات وام، کالا کارت و دیگر خدمات دانشگاه هیچ تفاوتی با دیگر دانشجویان نخواهد داشت.

دریافت دفترچه
سامانه ثبت نام