اداری و مالی
1399/11/12 یکشنبه
معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد:
صدور 700 حکم جدید کارکنان ادارای دانشگاه پیام نور استان تهران

.

معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران از صدور احکام جدید 700 نفر از کارکنان اداری این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ دکتر علی قربانی ضمن اعلام این خبر گفت: به همت خانم سپیده حمیدراد؛ مدیر امور اداری دانشگاه پیام نور استان تهران و کارکنان ساعی امورد اداری ستاد استان، در اقدامی فشرده و برنامه ریزی شده تعداد حدود 700 فقره حکم جدید افزایش حقوق کارکنان اداری استان تهران صادر شد.

معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران در ادامه بیان کرد: احکام جدید با اعمال ضریب افزیش 50 درصدی امتیازات شغلی موضوع اصلاحیه ضرایب مفاد 19 و 20 آئین نامه استخدامی صادر شد و زودتر از موعد مقرر به سازمان مرکزی ارسال شد.
وی افزود: این امر حاصل تلاش و زحمات مجموعه مدیریت و کارکنان امور اداری ستاد استان در ساعات و روزهای غیراداری اخیر بوده است.
گفتنی است؛ افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارمندان دانشگاه‌های وزارت علوم در راستای همسان سازی با حقوق کارمندان دانشگاهی وزارت بهداشت، که از سوی مجلس ابلاغ شده است پس از تصویب در هیات امنای دانشگاه‌ها اجرایی ‌شد.