اداری و مالی
1399/10/30 سه‌شنبه
برگزاری دومین کارگاه آموزشی امنای اموال و انبارداران دانشگاه پیام نور استان تهران
دومین کارگاه آموزشی امنای اموال و انبارداران دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ صبح امروز سه شنبه مورخ 30 دی‌ماه سال جاری دومین کارگاه آموزشی امنای اموال و انبارداران دانشگاه پیام نور استان تهران با حضور دکتر علی قربانی؛ معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران، خانم سمیه بنایی؛ مدیر مالی، کارشناسان امنای اموال و انبارداران ستادی و مراکز و واحدها تشکیل شد.
طی این جلسه نکات مهم ارتباط بین سیستم اموال و انبارداران برای مسئولین این بخشها در مراکز و واحدهای استان آموزش داده شد.
گفتنی است این جلسات با همکاری دکتر قربانی؛ معاون اجرایی دانشگاه و خانم بنائی؛ مدیر مالی دانشگاه در راستای وحدت رویه، ایجاد هماهنگی و بازآموزی مسائل و طرح مشکلات سیستم اموال و انبار جلسه آموزشی امنای اموال و انبارداران (زیر سیستم لجستیک) را در دستور کار قرار داده است.
گفتنی است برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی مراکز و واحدها به دو بخش تقسیم شدند و کارگاه آموزشی امنای اموال و انبارداران در دو جلسه برگزار شد.