فرهنگی
1401/5/11 سه‌شنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد:
کسب سه مدال دانشجویان دانشگاه پیام نور استان در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور

سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران از کسب 3 مدال توسط دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور استان تهران در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسه آموزش عالی کشور خبر داد.

دکتر وحید افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران با اعلام این خبر اظهار داشت: دانشگاه پیام نور استان تهران با بیش از 40 هزار دانشجو در 18 مرکز و واحد دارای ظرفیت های متعددی در زمینه علمی، فرهنگی و ورزشی می باشد.

وی تصریح کرد: همین ظرفیت ها باعث شد که دانشجویان دانشگاه پیام نور استان در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی در تبریز از مجموع 7 مدال کسب شده توسط دانشگاه های پیام نور سراسر کشور 3 مدال ارزشمند را از آن خود کنند.

دکتر افشین مهر ضمن تقدیر از کلیه دست اندرکاران افزود: 3 مدال کسب شده توسط دانشجویان دختر استان، نشان از توجه ویژه پیام نور استان به ورزش بانوان دارد که هم در سلامت روحی و روانی و هم سلامت اجتماعی آنها تاثیرگذار است.

لازم به ذکر است که پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر کشور با حضور ۱۱۸ دانشگاه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.