فرهنگی
1401/1/22 دوشنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد:
25 اردیبهشت آخرین مهلت ثبت نام تسهیلات شهریه ای دانشجویان در سایت صندوق رفاه

سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران از ثبت نام وام شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور تا 25 اردیبهشت ماه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر وحید افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران با اعلام این خبر اظهار داشت: دانشگاه با همکاری صندوق رفاه دانشجویی تسهیلات شهریه ای را فراهم کرده که دانشجویان در همه مقاطع تحصیلی می توانند از این تسهیلات شهریه ای استفاده کنند لذا با این تسهیلات در طول مدت تحصیل دغدغه شهریه دانشجویان کمتر می شود.
وی ادامه داد:  دانشجویان متقاضی وام و واجد شرایط می توانند نسبت به ثبت تقاضای خود در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی http://bp.swf.ir در بازه زمانی تعیین شده اقدام کنند و پس از آن مدارک و اسناد لازم را در اسرع وقت به کارشناس امور دانشجویی مرکز خود تحویل دهند.
دکتر افشین مهر درباره مبلغ وام های شهریه ای گفت: سقف این وام برای مقطع کارشناسی 13/٠٠٠/000، در مقطع كارشناسي ارشد، 26/٠٠٠/000ريال و در مقطع دكتری 65/٠٠٠/000ريال  تعیین شده است.
سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران در پایان افزود: بازپرداخت این وام ها بعد از فارغ التحصیلی و در اقساط بلندمدت صورت می گیرد.

كلمات كليدي : استان تهران