فرهنگی
1400/2/15 چهارشنبه
کسب مدال طلا توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور لواسانات در مسابقات بین المللی دو و میدانی
حسین رسولی دانشجوی دانشگاه پیام نور لواسانات مدال طلای پرتاب دیسک مسابقات بین المللی دو و میدانی کشور ترکیه را کسب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ مسابقات بین المللی دو و میدانی کشور از روز شنبه در کشور ترکیه آغاز شده بود که ایرانیان با کسب ۷ مدال طلا، ۵ مدال نقره و ۲ مدال برنز برای کشورمان به ارمغان آوردند.

حسین رسولی دانشجوی دانشگاه پیام نور لواسانات مدال طلای پرتاب دیسک این دوره از مسابقات را به نام خود ثبت کرد.

در این مسابقات ۴۰۰ ورزشکار از ۹ کشور حضور داشتند که تیم کشورمان با ۱۰ ورزشکار و با هدف پشت سر گذاشتن مسابقات تدارکی در آستانه بازی های المپیک توکیو در این میدان حاضر شدند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران کسب این موفقیت ملی را تبریک و تهنیت می گوید.
كلمات كليدي : دانشگاه پیام نور , مدال طلا , مسابقات دو و میدانی