فرهنگی
1399/12/19 سه‌شنبه
معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران اعلام کرد؛
معرفی تیم های برگزیده چهارمین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشگاه پیام نور (pcpc) سال 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ اختتامیه چهارمین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشگاه پیام نور (pcpc) برگزار شد و تیم های برگزیده توسط دبیر اجرایی مسابقات دکتر احسان احدمطلقی اعلام شد.
معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران ضمن ارائه گزارش فنی مسابقات اظهار داشت: چهارمین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشگاه پیام نور (pcpc) در روز یکشنبه مورخ 17 اسفند ماه به میزبانی دانشگاه پیام نور استان تهران با حضور 37 تیم از 14 استان برگزار شد و نتایج اولیه اعلام شد.
دبیر اجرایی مسابقات در ادامه گفت: برای اولین بار مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشگاه پیام نور به صورت مجازی برگزار شد و طی آن استان تهران با 14 تیم، استان های آذربایجان شرقی و فارس هر کدام با چهار تیم بالاترین مشارکت را داشتند.
دکتر احدمطلقی افزود: به جهت رعایت حقوق همه تیم هایی که درخواست بازنگری داشتند و احترام برای دانشجویان شرکت کننده در مسابقات طی هماهنگی ها انجام شده با کمیته داوری نتایج مورد بازبینی قرار گرفت که در مراسم اختتامیه تیم های برگزیده معرفی شدند.
وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات عوامل فنی، اجرایی و پشتیبانی از مشارکت 14 استانی که تیم هایشان در مسابقات شرکت کردند نیز تشکر ویژه داشت.
تیم های برگزیده:
تیم اول:Together Plus  از استان تهران مشترکا با Tabriz.py  از استان آذربایجان شرقی
تیم دوم: نداشت
تیم سوم: تیم های  Geek از استان تهران مشترکا با تیم Hector ازخراسان جنوبی
تیم چهارم: Smart  از استان فارس
كلمات كليدي : چهارمین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشگاه پیام نور (pcpc) , مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشگاه پیام نور , دانشگاه پیام نور