فرهنگی
1399/11/11 شنبه
رئیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه؛
دانشجویان سرمایه های بزرگ کشور هستند

حضرت آیةالله سیدجمال‌الدین دین‌پرور در اختتامیه جشنواره ملی «دل نوشته های من و نهج البلاغه» دانشگاه پیام نور گفت: دانشجویان سرمایه های بزرگ کشور هستند که در آینده مدیریت کلان کشور را بر عهده می گیرند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ حضرت آیةالله سیدجمال‌الدین دین‌پرور
در
 اختتامیه جشنواره ملی «دل نوشته های من و نهج البلاغه» دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشگاه ها مسئولیت آموزش دانشجویان در زمینه های علمی، آموزش و دینی را بر عهده دارند، فعالیت هایی همچون این جشنواره که با محوریت نهج البلاغه برگزار شده است می تواند نقش موثری در تربیت دانشجویان داشته باشد.

رئیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه در ادامه بیان کرد: دانشجویان سرمایه های بزرگ کشور هستند که در آینده مدیریت کلان کشور را بر عهده می گیرند، آنها هستند که با فکر و فرهنگ متعالی و غیروابسته به اجانب با بهره گیری از معارف عالی اسلامی و بویژه فرهنگ علوی و توجه به نهج البلاغه می توانند در فضای عالی انسانی، اجتماعی و سیاسی قرار بگیرند

وی افزود: نهج البلاغه حاوی مطالبی است که مردم و بویژه نسل جوان و دانشجو را به سمت روحیه آزادگی، پایبندی به اصول مذهبی و دارای روحیه شجاعت و فداکاری سوق می دهد. آنها را انسان های متعهد نسب به خود، جامعه و بشریت می سازد

لازم به ذکر است؛ صبح امروز شنبه مورخ 11 بهمن 1399 آئین اختتامیه جشنواره ملی «دل نوشته های من و نهج البلاغه» دانشگاه پیام نور به میزبانی استان تهران به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.