آموزش و پژوهش
1400/10/25 شنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی؛
آغاز ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی از 26 دی ماه/ مدارک و مراحل ثبت نام تا انتخاب واحد

ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور از 1400/10/26 لغایت 1400/11/02 به صورت غیرحضوری انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران، ثبت نام از طریق سامانه آموزشی گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir و به صورت غیرحضوری انجام می شود و کلیه پذیرفته شدگان باید تصویر مدارک زیر را با فرم jpg یا jpeg  و حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت آماده و در هنگام ثبت نام بارگذاری کنند.
1- تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
2- پشت و روی کارت ملی
3- عکس 4×3 با زمینه روشن
4- اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی (دارندگان مدرک دیپلم 3-3-6 نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ندارند)
5- مدرک مشخص کننده نظام وظیفه ( ویژه آقایان )
6- رسید تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی

با توجه به اعلام مرکز سنجش و پايش کيفيت آموزش وزارت آموزش و پرورش، کلیه پذیرفته‌شدگان می‌بایست با مراجعه به سامانه « تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش» به آدرس https://emt.medu.ir با انتخاب گزینه «سوابق فارغ‌التحصیلی» اقدام به درخواست ارسال کارنامه فارغ التحصیلی و گواهی محل های تحصیل دوره دوم متوسطه (سه سال آخر) به دانشگاه محل قبولی نمایند و پس از ثبت اطلاعات و پرداخت هزینه، کدپیگیری و تأییدیه پرداخت را دریافت نمایند.
از کدپیگری تائیدیه تحصیلی اسکرین شات گرفته و در سیستم گلستان بخش مربوطه بارگذاری نمایید.

خلاصه مراحل ثبت نام غیرحضوری:
 بارگذاری مدارک، تكميل مشخصات و دريافت "گزارش 1800"

1- كليه پذيرفته شدگان مي بايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم گلستان شوند:
- شناسه كاربري: شماره پرونده k002 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)

لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: k002600707
گذرواژه: 0061111111

*درصورتيكه با شناسنامه و يا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذرواژه وارد نماييد.

2- از طريق مسير زير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

***در انتها گزارش 1800 یا نتیجه ثبت مشخصات دانشجو را دریافت نمایید، در این گزارش شماره دانشجویی اعلام می شود که برای مراجعات بعدی به سیستم گلستان ضروری است.

3-بعد از تكميل مرحله فوق مدارک توسط کارشناسان برررسی می شود و در صورت کامل بودن پذیرش نهایی انجام می شود. بررسی مدارک در روزهای کاری شنبه الی چهارشنبه ساعت 8 لغایت 14 صورت می پذیرد و ممکن است بین یک تا دو روزکاری زمان ببرد، در صورتیکه پس از دو روزکاری پذیرش نهایی انجام نشد می بایست دانشجو همراه با اصل و کپی کلیه مدارک فوق به مرکز قبولی مراجعه نماید یا با کارشناس تماس گرفته شود. (شماره تماس کارشناسان در پرتال مراکز اعلام شده است)

تذکر مهم: دانشجویان اتباع غیرایرانی و مشمول خدمت نظام وظیفه پس از بارگذاری مدارک الزاما می بایست همراه با اصل و کپی مدارک به مرکز قبولی مراجعه نمایند.

4- جهت اطلاع از پذیرش نهایی می بایست امکان ورود به گلستان با شماره دانشجویی را بررسی شود. هر زمان که دانشجو بتواند با شماره دانشجویی (به عنوان نام کاربری) و شماره شناسنامه به عنوان شناسه کاربری وارد گلستان شود به این معناست که پذیرش نهایی صورت گرفته است.

- پرداخت شهریه پس از پذیرش نهایی
مراجعه به سایت گلستان به آدرس Reg.pnu.ac.ir و از قسمت (منوي اصلي »»»  آموزش »»» شهريه»»»  پرداخت های الكترونيكی دانشجو) شهریه ثابت را پرداخت نموده و سپس دروس ترم اول را انتخاب واحد نمایید. (انتخاب واحد می بایست مطابق لیست ارائه دروس رشته صورت گیرد.)

- انتخاب واحد
1 -برای انتخاب واحد، از قسمت (عملیات ثبت نام ... ثبت نام اصلی) دروس خود را انتخاب نمایید. انتخاب واحد می بایست مطابق لیست ارائه دروس توسط دانشجو انجام شود.
جهت دریافت لیست اینجا کلیک نمایید

(دقت کنید چنانچه قصد میهمان شدن به شهر دلخواه خود دارید  باید قبل از انتخاب واحد درخواست  خود را ثبت نمایید )

دریافت برنامه کلاسی:
2-در پایات عملیات ثبت نام از طریق منوی زیر گزارش 101 (گزارش ثبت نام یا همان برنامه کلاسی) را پرینت گرفته و نزد خود نگه دارید. برنامه کلاسی و تاریخ آزمون های پایان ترم در این گزارش اعلام می شود.
(ثبت نام »»» گزارش های ثبت نام »»» ثبت نام »»» گزارش نتیجه ثبت نام (ترمیم) دانشجو در طول ثبت نام)

درخواست مهمان ترمی:
-
در صورتی که تقاضای مهمانی به شهر دلخواه خود دارید بعد از دریافت شماره دانشجویی از طریق مسیر زیر اقدام نمایید:
آموزش...دانشجو...درخواست ها...تقاضای انتقال و مهمان ...تقاضای انتقال بصورت مهمان در واحدها و مراکز داخلی)

مهلت مراجعه حضوری و تشکیل پرونده:
کلیه پذیرفته شدگان پس از طی مراحل فوق می بایست از تاریخ 3 لغایت 12 بهمن ماه 1400 با همراه داشتن اصل و کپی کلیه مدارک فوق، جهت تشکیل پرونده آموزشی و ارائه اصل مدارک شخصا به مرکز قبولی مراجعه نمایند. در صورت عدم مراجعه دانشجو با مشکل آموزشی مواجه خواهد شد.

***جهت مشاهده ویدیوی آموزشی نحوه ثبت نام و بارگذاری مدارک دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور اینجا کلیک نمایید

*** جهت مشاهده ویدیوی آموزشی پرداخت شهریه، انتخاب واحد و دریافت لیست ارائه دروس اینجا کلیک نمایید.

***کلاس های دانشگاه پیام‌ نور استان تهران در سامانه lms.tpnu.ac.ir برگزار می شود. نرم افزارهای مورد نیاز و نحوه ورورد در صفحه اول lms توضیح داده شده است.
دانشجویان پنج روزکاری پس از انتخاب واحد یا تغییر در دروس می توانند وارد سامانه lms شوند و در کلاس شرکت نمایند.

جهت دریافت فایل نشانی پرتال، شبکه های اجتماعی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران اینجا کلیک نمایید.

اخبار و اطلاعیه های بعدی را از طریق پورتال دانشگاه پیام نور استان تهران به نشانی
 http://tehran.pnu.ac.ir و یا شبکه های اجتماعی ما پیگیری نمایید.

با ارسال اخبار آموزشی برای سایرین، در مسیر آگاه سازی دانشجویان یاری گر ما باشید.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران

اینستاگرام👇