آموزش و پژوهش
1400/6/13 شنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد:
کلیه کلاس های ترم آینده دانشگاه پیام نور الکترونیکی است

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: کلیه فرایندهای آموزشی و برگزاری کلاس های دانشگاه پیام نور در ترم بهار به صورت الکترونیکی است.
به گزارش،روابط عمومی، امیرحسین بهروز افزود: با توجه به پیگیری های مکرر دانشجویان و نگرانی آنها برای بیماری کرونا، دانشگاه پیام نور به منظور حفظ سلامت و آرامش روحی دانشجویان ترم دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۴۰۱ را نیز به صورت کاملا الکترونیکی برگزار می کند.
وی یادآور شد: برگزاری الکترونیکی کلاس ها و همچنین کلیه فرایندهای آموزشی، شامل دانشجویان این دانشگاه در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا خواهد بود.
امیرحسین بهروز در پایان با اشاره به زیرساختهای غنی الکترونیکی در دانشگاه پیام نور گفت: با آغاز پاندمی کرونا دانشگاه پیام نور علیرغم اینکه حجم بالایی از آزمونهای خود را به صورت الکترونیکی برگزار می کرد، توانست با تقویت زیرساخت ها علاوه بر برگزاری الکترونیکی کلیه کلاسها، تعداد ۳ میلیون نفر آزمون الکترونیکی را با موفقیت برگزار کرده و حتی به دیگر دانشگاه ها نیز در این زمینه کمک کند.
كلمات كليدي : دانشگاه پیام نور , ترم آینده , الکترونیکی