آموزش و پژوهش
1400/3/19 چهارشنبه
رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور خبر داد:
زمان و نحوه ثبت نام سی و ششمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) دانشگاه پیام نور

رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور گفت: سی وششمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) دانشگاه پیام نور روزسه شنبه اول تیرماه سال 1400 به صورت الکترونیکی در مراکز استانهای یزد، کرمان، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، خراسان رضوی، مازندران، خوزستان، تهران و کرمانشاه برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی، دکتر معصومه حسینی اعلام کرد: متقاضیان شرکت در سی و ششمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور از 12 خردادماه فرصت دارند به صورت الکترونیکی و از طریق پرتال دانشگاه پیام نور – مرکز سنجش و آزمون  http://azmoon.pnu.ac.ir/Portal/Home جهت ثبت نام اقدام کنند.
وی زمان دریافت کارت آزمون را از 29 خردادماه لغایت اول تیرماه سال  1400اعلام کرد .
دکترحسینی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص کرونا، ظرفیت ثبت نامی در مراکز مجری محدود است.
وی یادآور شد: هزینه ثبت نام باید به صورت الکترونیکی در هنگام ثبت نام و از طریق سایت پرداخت شود و داوطلبان دقت داشته باشند که به هیچ وجه مبلغ ثبت نام را به صورت دستی و از طریق شعب پرداخت نکنند.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا رفع مشکلات احتمالی می توانند با شماره تلفن ۲۲۴۵۸۲۹۷-۰۲۱ تماس حاصل کنند.
كلمات كليدي : آزمون زبان دکتری , زبان دکتری , دانشگاه پیام نور