آموزش و پژوهش
1399/10/30 سه‌شنبه
برگزاری سی و سومین دوره آزمون زبان دکتری دانشگاه پیام نور
برگزاری سی و سومین دوره آزمون زبان دکتری در دانشگاه پیام نور تهران جنوب/ بازدید معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران

سی و سومین دوره آزمون زبان دکتری (ETPNU) در دانشگاه پیام نور تهران جنوب برگزار شد و معاون معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران به همراه مدیران ستادی استان از روند برگزاری آن بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ صبح امروز سه‌شنبه مورخ 99/10/30 سی و سومین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور (ETPNU) به صورت الکترونیکی در مرکز تهران جنوب همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

دکتر احسان احدمطلقی؛ معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران، دکتر پرویز نصیری مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان و آقای سیدعلی اکبر نبوی؛ رئیس اداره خدمات آموزشی استان با حضور در حوزه آزمون از نحوه برگزاری آن بازدید و با دانشجویان گفتگو کردند.

گفتنی است سی و سومین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور (ETPNU) علاوه بر مرکز تهران جنوب-استان تهران در مراکز استانهای همدان، یزد، کرمان، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، خراسان رضوی، مازندران، خوزستان ، سیستان و بلوچستان و ایلام برگزار شد.