1400/7/6 سه‌شنبهاطلاعیه شماره یک
نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی مهر 1400 دانشگاه پیام نور
ثبت‌نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری و سوابق تحصیلی کارشناسی مهر 1400 دانشگاه پیام نور از 7 مهرماه

ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرش در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور؛ ثبت نام اولیه کلیه پذیرفته شدگان آزمون سراسری و سوابق تحصیلی (بدون آزمون) مهر 1400 دانشگاه پیام نور به صورت غیرحضوری می باشد که از 7 مهرماه آغاز می شود و تا 12 مهرماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛
ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی مهر 1400 آنلاین در
سیستم جامع گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir صورت می پذیرد.

خلاصه مراحل پذیرش و انتخاب واحد غیرحضوری در سیستم گلستان به شرح زیر است:
الف) تکمیل مشخصات، ارسال مدارک و دریافت "گزارش 260"
ب) بررسی و تایید مدارک توسط مراکز
ج) پرداخت شهریه ثابت، انتخاب واحد طبق لیست ارائه دروس و دریافت گزارش 101

1. پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: شماره پرونده c001 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: c001300707
گذرواژه: 0061111111
*درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذرواژه وارد نماييد.

2. مدارک زیر با فرمت
jpg  یا jpeg و حجم هر تصویر حداکثر  250 کیلوبایت در سیستم بارگذاری شود.

1. صفحه اول و توضیحات شناسنامه
2. کارت ملی (پشت و رو)
3. مدرک دیپلم
4. مدرک پیش دانشگاهی ( یا مدرک کاردانی)
5. مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه اقایان)
6. تصویر رسید تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی

(جهت دریافت تاییدیه تحصیلی به سامانه آموزش و پرورش به نشانی http://emt.medu.ir مراجعه، پس از تکمیل مراحل یک رسید و کد رهگیری برای شما صادر می شود، که لازم است این رسیدها (دیپلم و پیش دانشگاهی) در بخش مربوطه سیستم گلستان بارگذاری شود)
7. گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری
8. دریافت گزارش 260
گزارش 260 پرینت ثبت نام اولیه است که شماره دانشجویی نشان می دهد، جهت پیگیری بعدی حتما این گزارش را دریافت نمایید.

3.
در این مرحله مدارک از سوی مراکز بررسی و در صورت کامل بودن پذيرش نهایی انجام می شود و شماره دانشجویی فعال می گردد.
با شناسه كاربري: شماره دانشجويی، گذرواژه: شماره شناسنامه جهت انتخاب واحد به سيستم گلستان مراجعه نماييد.
جهت اطلاع از پذیرش نهایی می بایست امکان ورود به گلستان با شماره دانشجویی را بررسی شود.  (تایید مدارک بین دو تا پنج روزکاری زمان می برد (شنبه تا چهارشنبه – ساعت 8 الی 14)، در صورتیکه با گذشت دو تا پنج روزکاری شماره دانشجویی فعال نشد، می بایست جهت بررسی موضوع با کارشناس آموزش مرکز قبولی تماس گرفته شود. (شماره تماس کارشناسان در پرتال مراکز اعلام شده است)

4.
كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روش هاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد.
4.1دریافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه

منوی اصلي
 »»» آموزش »»» گزارش هاي آموزش »»» شهريه »»» ليست ها و آمارها »»»  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور

4-2پرداخت الكترونيكي شهريه:
منوي اصلي »»»  آموزش »»» شهريه»»»  پرداخت های الكترونيكی دانشجو

5.
پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام »»» عمليات ثبت نام »»» ثبت نام اصلی

- پس از ثبت دروس مورد نظر خود، گزارش 101 را جهت اطلاع از برنامه کلاس و آزمونهای پایان ترم دریافت نمایید.

نکات مهم:

الف. در بازه بررسی اطلاعات از سوی مراکز، امکان ورود با شماره دانشجویی وجود ندارد.

ب. انتخاب واحد توسط شخص دانشجو و مطابق لیست ارائه دروس صورت می گیرد. (جهت دریافت اینجا کلیک نمایید.)
پ. پذیرفته شدگان آقا که کارت پایان خدمت ندارند و مشمول خدمت نظام وظیفه هستند جهت درخواست معافیت تحصیلی به سایت epolice.ir مراجعه نمایند.

***ج: پذیرفته شدگان مشمول خدمت نظام وظیفه و اتباع خارجی لازم است پس از تکمیل مرحله ثبت نام غیرحضوری، با همراه داشتن اصل و کپی کلیه مدارک و عکس در اسرع وقت به مرکز قبولی مراجعه نمایند. بدیهی است تا زمان مراجعه حضوری و صحت اطلاعات وارده، پذیرش نهایی این گروه انجام نمی شود.

پس از تکمیل ثبت نام اولیه، دانشجو می بایست در تاریخی که متعاقبا اعلام خواهد شد اصل و کپی کلیه مدارک فوق را به کارشناس آموزش مرکز ارائه نماید.

جهت دریافت فایل پرتال و شبکه های اجتماعی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران اینجا کلیک نمایید.

اخبار و اطلاعیه های بعدی را از طریق پورتال دانشگاه پیام نور استان تهران به نشانی
 http://tehran.pnu.ac.ir و یا شبکه های اجتماعی ما پیگیری نمایید.

جهت مشاهده راه های اطلاع رسانی ما اینجا کلیک نمایید.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران
كلمات كليدي : دانشگاه پیام نور , کارشناسی , پذیرفته شدگان , سوابق تحصیلی , آزمون سراسری