1400/6/13 شنبه
اقدام ارزشمند در حوزه پرداخت وام دانشجویی
پرداخت بیش از 5 میلیارد ریال وام شهریه به دانشجویان دانشگاه پیام نور تهران جنوب

رئیس دانشگاه پیام نور تهران جنوب از پرداخت 519.300.000 میلیون تومان وام شهریه دانشجویی در دو نیم سال اخیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر اورکی رئیس مرکز تهران جنوب با اعلام این خبر اظهار داشت: در نیمسال 3992 و نیمسال دوم 99-1400 دانشگاه شرایطی را فراهم کرد که دانشجویان مرکز بیش از 5 میلیارد ریال تسهیلات شهریه ای دریافت نمایند.

وی درباره سقف وام های دانشجویی  گفت: سقف وام شهریه صندوق رفاه در مقطع کارشناسی 10 میلیون ریال در هر نیمسال (تا 8 نیمسال مجاز) مقطع کارشناسی ارشد 20 میلیون ریال در هر نیمسال (تا 4 نیمسال مجاز) و مقطع دکتری 50 میلیون ریال در هر نیمسال (تا 8 نیمسال مجاز) می باشد.

دکتر اورکی همچنین گفت: دانشگاه در نظر دارد که طبق هماهنگی در ترم های بعد اعتبارات جذب شده وام دانشجویی را بیشتر کند به صورتی که این مرکز در زمینه پرداخت وام های شهریه دانشجویی جز رتبه های برتر کشور باشد.

كلمات كليدي : وام دانشجویی , دانشگاه پیام نور , دانشگاه پیام نور تهران جنوب