1399/12/16 شنبه
تحصیل دانش آموخته دانشگاه پیام نور ری در برجسته ترین دانشگاه آلمان
دانش آموخته دانشگاه پیام نور ری، دانشجوی دانشگاه هایدلبرگ آلمان است

کاظم برجسته شاهکلا؛ دانش آموخته دانشگاه پیام نور ری مشغول به تحصیل در دوره دکتری دانشگاه هایدلبرگ آلمان است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ کاظم برجسته شاهکلا؛ دانش آموخته رشته فلسفه دانشگاه پیام نور ری است که در حال حاضر دانشجوی دوره دکتری دانشگاه هایدلبرگ آلمان است.
برجسته شاهکلا؛ دانشجوی رشته فلسفه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور ری بود که در سال 98 فارغ التحصیل شد.
وی اکنون مشغول تحقیق روی رساله دکتری خود با عنوان «خدازدایی از هستی: تلاشی برای متافیزیک‌زدایی از رخداد‌-اندیشیِ مارتین هیدگر» است که تحت راهنمایی پروفسور پتر کونیش از دانشگاه هایدلبرگ آلمان و پرفسور کوریاندو از دانشگاه اینسبروک اتریش در حال نگارش آن است.
"دانشگاه هایدلبرگ" (Heidelberg University) قدیمی‌ترین و برجسته‌ترین دانشگاه آلمان و در زمرهٔ مشهورترین دانشگاه‌های دنیا به شمار می‌آید.