1399/12/6 چهارشنبه
معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران اعلام کرد؛
تمدید فرصت ثبت نام چهارمین دوره مسابقات سراسری مجازی برنامه نویسی دانشگاه پیام نور (PCPC )

معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران گفت: با توجه به درخواست دانشجویان فرصت ثبت نام در چهارمین دوره مسابقات سراسری مجازی برنامه نویسی دانشگاه پیام نور (PCPC ) که به میزبانی استان تهران برگزار خواهد شد تا 10 اسفند ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ امروز چهارشنبه مورخ 6 اسفند‌ماه سال جاری سومین نشست اعضای هیات اجرایی چهارمین دوره مسابقات سراسری مجازی برنامه نویسی با حضور دکتر احسان احدمطلقی؛ سرپرست معاونت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، آقای غفار بیات؛ مدیر حوزه ریاست، دکتر احمد فراحی؛ دبیر علمی مسابقه و مدیران ستادی استان برگزار شد.
دکتر احدمطلقی ضمن تشریح اقدامات انجام شده تا این مرحله اظهار داشت: با توجه به اینکه برای اولین بار مسابقات برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور به صورت مجازی برگزار خواهد شد، زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری آن با دوره های قبل متفاوت خواهد بود که با هماهنگی های انجام شده این زیرساخت ها آماده شده است.
وی ادامه داد: تا امروز 20 تیم جهت شرکت در مسابقات ثبت نام کرده اند که رشد خوبی نسب به دوره های قبل داشته است که نشان می دهد دانشجویان از مسابقات تخصصی و گروهی نیز استقبال می نمایند.

معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران افزود: به درخواست دانشجویان فرصت ثبت نام در چهارمین دوره مسابقات سراسری مجازی برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور ( (PCPC  تا روز یکشنبه مورخ 10 اسفندماه تمدید شد. همچنین علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مسابقه به نشانی  http://pcpc.tpnu.ac.ir  مراجعه نمایند.

كلمات كليدي : مسابقات سراسری مجازی برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور ( (PCPC , مسابقات برنامه نویسی , دانشگاه پیام نور