برگزیده‌ها
1400/10/1 چهارشنبه
برگزاری آزمون‌های دانشگاه پیام نور استان تهران از 2 دی‌ماه
آغاز آزمون‌های استان تهران از 2 دی‌ماه + نکات مهم و ویدیوهای آموزشی

آزمون‌های پایان نیمسال اول 1400-1401 دانشگاه پیام نور استان تهران مطابق تقویم آموزشی از ۲ دی‌ماه آغاز می شود.

آزمون دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی استان در تمامی دروس اعم از اصلی، تخصصی، عمومی، جبرانی، حفظ جزء سی قرآن کریم و ... در سامانه lms برگزار می شود که ویدیوهای آموزشی و نرم افزارهای مورد نیاز برای ورود به آزمون در صفحه اول آن قابل دریافت است.

دانشجویان می بایست طبق تاریخ اعلام شده در گزارش 423 (مشاهده تاریخ آزمون ها) سیستم گلستان شرکت نمایند، جهت دریافت آن می بایست شهریه خود را تسویه نمایند.
جهت کنترل ترافیک سامانه آزمون استان  ساعت آزمون‌ها تغییر کرده است اما هیچ تغییری در تاریخ آن‌ها ایجاد نشده است. زمانبندی جدید در صفحه اول lms قابل مشاهده است و می بایست دانشجویان مطابق ساعت جدید در آزمون‌های خود شرکت نمایند.
​​​​
اطلاعیه های آزمون:
- بسته بودن مرور آزمون و بازگشت به صفحه قبل (کلیک نمایید)
- تمهیدات لازم جهت شرکت در آزمون های الکترونیکی (کلیک نمایید)
- برخورد انضباطی با شرکت کنندگان در گروه های همفکری در ایام آزمون‌های پایان ترم (کلیک نمایید)
- نحوه مشاهده زمانبندی جدید آزمون های استان (کلیک نمایید)

ویدیوهای آموزشی:

جهت مشاهده ویدیوی آموزشی دریافت گزارش 423 (اطلاع از تاریخ آزمون) اینجا کلیک نمایید.
جهت مشاهده ویدیوی آموزشی نحوه ورود به lms و شرکت در آزمون‌های استان تهران اینجا کلیک نمایید.
جهت مشاهده ویدیوی نحوه دریافت انتخاب واحد (برنامه کلاسی و تاریخ آزمون پس از حذف و اضافه) و اطلاع از نام استاد در سامانه گلستان اینجا کلیک نمایید.
جهت مشاهده ویدیوی آموزشی نحوه ارسال پاسخ به سوالات تشریحی آزمون‌ اینجا کلیک نمایید.
- جهت مشاهده ویدیوی آموزشی نحوه پاسخ دهی به سوالات تستی و تشریحی آزمون (در یک ویدیو) اینجا کلیک نمایید.

کلیه اطلاعیه های ستاد امتحانات استان و نکات مهم آزمونی در صفحه اول lms، پرتال و شبکه های مجازی ما اطلاع رسانی می شود، حتما آنها را مطالعه نمایید و برای دوستان و همکلاسی هایتان ارسال نمایید.

اطلاع از آخرین اخبار آموزشی- دانشجویی در شبکه های مجازی ما

كلمات كليدي : دانشگاه پیام نور , دانشگاه پیام نور استان تهران , آزمون