برگزیده‌ها
1400/2/11 شنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران به مناسبت روز معلم
دکتر غلامرضا بخشی خانیکی رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران در پیامی 12 اردیبهشت روز معلم را به اساتید و معلمان تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه به شرح زیر است:
دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری مزین به نام بلند معلم است. مقامی که با مفاهیمی چون ایثار و تعهد و محبت عجین و همواره موردتکریم و احترام انسان‌ها بوده است. بدون تردید راه رشد و توسعه در تمامی جوامع از توجه به آموزش و تربیت نیروی انسانی باکفایت و متعهد می‌گذرد که اساتید و معلمان محور آن هستند.
با تکریم و گرامیداشت روز معلم وظیفه خویش می‌دانم این روز فرخنده را به یکایک اساتید و همکاران خود در دانشگاه پیام نور  تبریک عرض کرده و از خداوند بزرگ سلامت، طول عمر و توفیق روزافزونشان را مسألت نمایم.
همچنین نام و یاد یکایک اساتیدی که موفقیت‌های خود را وامدار تعهد، ایثار و مسئولیت‌پذیری آن‌ها می‌دانیم و امروز در میان ما نیستند را گرامی داشته و به روح بلند آن‌ها درود می‌فرستم.
افتخار همه ما معلمی در بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور است. امیدوارم خداوند ما را قدردان این نعمت بزرگ قرار داده و توفیق انجام‌وظیفه را به بهترین وجه در این جایگاه به ما مرحمت فرماید.
كلمات كليدي : دانشگاه پیام نور استان تهران , پیام تبریک , روز استاد

آرشیو برگزیده ها