برگزیده‌ها
1399/10/29 دوشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد:
دانشگاه پیام نور استان تهران میزبان چهارمین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی

رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران گفت: چهارمین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور(PCPC )، اوایل اسفندماه سال جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور استان تهران، برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران، دکتر غلامرضا بخشی خانیکی افزود: ﻣﺴﺎﺑﻘﺎت ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻧﻮﯾسی داﻧﺸﺠﻮﯾﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﭘﯿﺎم ﻧﻮر، ﺑﺎ ﻫﺪف اﯾﺠﺎد ﻓﻀﺎی ﻋﻠﻤی و در راﺳﺘﺎی اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﻬﺎرت ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻧﻮیسی داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن داﻧﺸﮕﺎه ﭘﯿﺎم ﻧﻮر ﻫﺮ ﺳﺎﻟﻪ در ﻧﯿﻤﻪ دوم ﺳﺎل ﺑﺮﮔﺰار می ﮔﺮدد.

وی ادامه داد: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﺮاﯾﻂ ﻣﻮﺟﻮد و ﻟﺰوم اﺳﺘﻔﺎده از ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻓﻀﺎی ﻣﺠﺎزی در اﯾﻦ ﺷﺮاﯾﻂ، اﻣﺴﺎل ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﺮ اﯾﻦ ﺷﺪ ﺗﺎ ﭼﻬﺎرﻣﯿﻦ دوره ﻣﺴﺎﺑﻘﺎت  ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻧﻮیسی داﻧﺸﺠﻮﯾﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﭘﯿﺎم ﻧﻮر (PCPC)، ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻣﺠﺎزی و ﺑﺎ ﻣﯿﺰﺑﺎنی داﻧﺸﮕﺎه ﭘﯿﺎم ﻧﻮر استان تهران، ﺑﺮﮔﺰار ﮔﺮدد.
دکتر بخشی خانیکی هدف از برگزاری این مسابقات را چنین عنوان کرد: شناسایی استعداد های برنامه نویسی، ایجاد انگیزه، ساماندهي و حمايت از تيم هاي برگزيده جهت شرکت در مسابقات جهانی، كمك به شناسايي، جذب و پرورش استعدادهاي مبتکر دانشگاه در زمينه برنامه نویسی، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و معرفی آنها به صنعت و ایجاد کار افرینی و... است.
دکتر خانیکی تصریح کرد: سوالات مسابقه به زبان انگلیسی است حتی زبان برنامه نویسی و استانداردهای مسابقه منطبق بر قوانین مسابقات جهانی است.

وی در خصوص شرایط ثبت نام گفت: شرایط ثبت نام به گونه ای است که اعضای تیم حتما باید از یک دانشگاه و نیز دانشجو باشند و سبک سوالات تیم، طوری طراحی شده که مطابق با مسایل روز صنعت و فناوری باشد.
گفتنی است چهارمین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور(PCPC )، اوایل اسفندماه سال جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور استان تهران، برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دانشگاه پیام نور استان تهران به نشانی http://tehran.pnu.ac.ir مراجعه نمایند.

كلمات كليدي : مسابقات برنامه نویسی , برنامه نویسی , دانشگاه پیام نور , دانشجویی

آرشیو برگزیده ها