برگزیده‌ها
1399/10/16 سه‌شنبه
معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد:
اختصاص بن تخفیف خرید پوشاک به کارکنان علمی و اداری مراکز و واحدهای استان تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ دکتر علی قربانی؛ معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران گفت: در حوزه اداری برای ارائه خدمات رفاهی به کارکنان علمی و اداری استان تهران در حال پیگیری و رای زنی با بخش های مختلفی هستیم، تا بتوانیم خدمات مطلوبی را به کارکنان مجموعه ارائه نماییم.
وی اظهار داشت: در راستای ارائه خدمات رفاهی در اولین مرحله، بن تخفیف خرید پوشاک مردانه و زنانه برای کارکنان علمی و اداری مراکز و واحدهای استان تهران در نظر گرفته شده است.
دکتر قربانی گفت: بن های تخفیف از تاریخ 21 دی ماه در اختیار واحد اداری مراکز و واحدها قرار می گیرد، کارکنان پس از تاریخ فوق می توانند با مراجعه به واحد اداری آن را دریافت نمایند.
معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران در انتها افزود: در آینده اخبار دیگری در این حوزه برای کارکنان خواهیم داشت.

كلمات كليدي : دانشگاه پیام نور استان تهران , رفاهی , ارائه خدمات رفاهی

آرشیو برگزیده ها