1398/10/8 یکشنبه
بازدید دکتر بخشی خانیکی از امتحانات تهران جنوب و تهران شمال
رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران از مراکز آزمون دانشگاه پیام نور تهران جنوب و تهران شمال بازدید کردند

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران از روند برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸ دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب بازدید کرد.

دکتر غلامرضا بخشی خانیکی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان تهران باتفاق غفار بیات؛ مسئول حوزه ریاست و نماینده نظارت برآزمونهای دانشگاه پیام نور استان تهران با حضور در حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور مراکز تهران جنوب و تهران شمال از روند برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸ این مرکز بازدید کردند.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران با حضور در بخش های مختلف، با دانشجویان و کارکنان مرکز به گفتگو پرداخت و نظر ایشان را درباره امتحانات نیمسال جاری جویا شد.

ضمن این بازدید دکتر محمد اورکی رئیس مرکز تهران جنوب  و دکتر کی منش؛ سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز تهران شمال توضیحاتی درباره چگونگی برگزاری امتحانات و امور جاری دانشگاه ارائه نمودند.