1398/8/23 پنجشنبه
دانشگاه پیام نور مرکز شهریار برگزار کرد
آیین اختتامیه بیست و چهارمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی کشور پسران پیام نور

این مراسم روز چهارشنبه 22 آبان همزمان با پایان بازیها و با حضور جمعی از مسولین از جمله دکتر نصیرزاده؛ مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور و دکتر شادرخ؛ معاون اجرایی پیام نور استان تهران و همچنین با حضور چهره های مطرح فوتسال کشور از جمله حسین شمس؛ مدرس فیفا و AFC ،  پرهیزکار؛ رئیس کمیته فوتسال کشور و صانعی؛ سرمربی تیم ملی فوتسال کشور در سالن ورزشی شهید سبز آبادی دانشگاه پیام نور مرکز شهریار ، محل برگزاری مسابقات، برگزار شد .
دکتر عابدینی؛ رئیس دانشگاه پیام نور شهریار در مراسم اختتامیه از تمامی دست اندرکاران برگزاری این رقابتها قدردانی نمود و ابراز کرد: میزبانی این مسابقات افتخاری بزرگ برای مرکز محسوب میشود.
در این مراسم علاوه بر اهدای مدال و کاپ به سه تیم برتر ، از محسن بابایی؛ بازیکن تیم البرز به عنوان آقای گل، مهدی حسن زاده؛ بازیکن تیم قم به عنوان بهترین بازیکن فنی و از مهدی نصیری؛ بازیکن تیم مرکزی به عنوان بهترین دروازبان تقدیر شد.

بیست و چهارمین دوره مسابقات کشوری قهرمانی فوتسال پسران پیام نور کشور به میزبانی استان تهران و مرکز شهریار با حضور 21 استان کشور استان های: اردبیل،آذربایجان شرقی، اصفهان، ایلام، البرز، بوشهر، تهران، خوزستان، خراسان رضوی، زنجان ،سمنان، سیستان و بلوچستان، قم، کرمانشاه، کرمان، کردستان، گیلان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد ‌ از 16 لغایت 22 آبان ماه 98 برگزار شد و در نهایت پس از شش روز رقابت، به ترتیب تیم استانهای قم ، مرکزی و البرز به ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند.