1397/12/22 چهارشنبه
دکتر بخشی خانیکی در مراسم تقدیر از کارکنان دانشگاه
یکی از برنامه های مهم ما در سال آینده، تلاش برای جذب دانشجویان غیرایرانی است

دکتر بخشی خانیکی در نشست پایان سال که با حضور کارکنان ستاد دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شد، از تلاش یکساله کارکنان تقدیر کرد.

نشستی صمیمانه با حضور رییس و کارکنان دانشگاه پیام نور استان تهران در آخرین روزهای کاری سال 97 برگزار شد.

دکتر بخشی خانیکی با آرزوی سالی خوش و پربرکت برای همگان و ضمن تقدیر از تلاش مجدانه مدیران و کارکنان ستاد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سال جاری که به پایان آن نزدیک هستیم، دانشگاه پیام نور استان تهران با همه تنگناها و فشارها توانسته است در بیشتر حوزه ها در سطح کشور افتخارآفرین باشد و بیشترین موفقیت ها را کسب کند و این حاصل تلاش همه همکاران پرتلاش و متعهد ما در کل دانشگاه پیام نور استان تهران اعم از همکاران عزیزمان در مراکز و واحدها و تدبیر و کوشش بسیار همکاران خوب ما در ستاد استان است که هر کدام  در حوزه کاری خود بار مجموعه دانشگاه پیام نور استان تهران را به دوش می کشند و  ایفای نقش می کنند. بنده به نوبه خود از تک تک شما عزیزان قدردانی و صمیمانه تشکر می کنم.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران با اشاره به اقدامات و پیگیری های انجام شده در سال 97 درخصوص جذب دانشجویان غیرایرانی اظهار داشت: خدمت شما عرض می کنم که یکی از برنامه های مهم ما در سال آینده، تلاش برای جذب دانشجویان غیرایرانی است که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده و حمایت ریاست عالی دانشگاه و مسوولان محترم سازمان مرکزی درخصوص اخذ مجوز جذب دانشجوی غیرایرانی مرکز تهران جنوب اقدامات خوبی صورت گرفته است.

در بخش دیگری از این مراسم، به مناسبت قرار گرفتن در آستانه سال نو، استاد جواد انصافی؛ هنرمند و محقق آیین های باستانی ایران حضور یافت و از رسوم و سنت های دیرین ایرانیان در استقبال از سال نو و فلسفه هفت سین و نمادهای آن که ریشه در آزادگی و ارزشهای انسانی و اخلاقی دارد و موید حفظ ارزشهایی همچون: حفظ خانواده، تکریم بزرگان و سالمندان، شکر گزاری، رسیدگی به امور نیازمندان با حفظ تمام اصول اخلاقی است، سخن گفت.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از همه همکاران ستاد دانشگاه پیام نور استان تهران تقدیر شد.