کک
مسابقه علمی سازه های لیوانی دانشگاه پیام نور مرکز تهران شمال مسابقه علمی سازه های لیوانی برگزار کرد

دانشگاه پیام نور مرکز تهران شمال برای اولین بار "مسابقه علمی سازه های لیوانی" را به منظور ایجاد انگیزه، تحرک، پویایی و نشاط علمی دانشجویان درسطح استان تهران برگزار کرد.

در افتتاحیه این مراسم ، ابتدا دکتر هاشمی زاده؛ رییس دانشگاه  پیام نور تهران شمال ضمن خوش آمد گویی به مدعوین، مدیران فرهنگی مراکز و واحدها و دانشجویان شرکت کننده در مسابقه علمی، نکاتی را در خصوص اهمیت علم و دانش و همچنین کسب مهارت و تجربه بیان کرد و افزود: دانشجویان باید به توانایی علمی و عملی خود ایمان داشته باشند و در جهت ساختن ایرانی آباد و پیشرفته همراه با تکنولوژی روز نهایت سعی و تلاش، جدیت و پشتکار را به کار گیرند.

دکترکی منش؛  دبیر علمی مسابقه و مدیر گروه عمران دانشگاه نیز ضمن تقدیر و تشکر از  برگزار کنندگان این برنامه و مسابقه علمی، نکاتی را در خصوص اهمیت علم و جایگاه آن گفت و اظهار داشت: خداوند متعال، اولین مهندس بوده است.

وی در ادامه مراسم به دانشجویان شرکت کننده توصیه نمود که در راه کسب علم و دانش و مهارت افزایی نهایت تلاش و پشتکار را داشته باشند.

درپایان بر اساس رای هیات داروان، دانشگاه غیرانتفاعی شمال، دانشگاه پیام نور تهران شمال و دانشگاه پیام نور فیروزکوه به ترتیب مقام اول تا سوم را به دست آوردند.

در پایان مراسم به سه تیم برتر منتخب توسط هیات داوران مسابقه علمی ، جوایزی نفیسی اهدا شد.