1397/12/19 یکشنبه
با حضور دکتر خانیکی در اختتامیه جشنواره فناوری نانو
از دانشگاه پیام نور استان تهران و مقام آوران مرکز تهران شرق در سومین جشنواره فناوری نانو دانشگاه پیام نور تقدیر شد

دکتر بخشی خانیکی از درخشش و موفقیت دانشگاه پیام نور استان تهران در سومین جشنواره فناوری نانو خبر داد و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق با کسب دو مقام برتر در بخش اختراعات و یک مقام برتر در بخش رابطین توانست مقام اول جوایز را در سومین جشنواره فناوری نانو که به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز بابل برگزار شد، کسب نماید.

در اختتامیه سومین جشنواره فناوری نانو دانشگاه پیام نور که با حضور دکتر بخشی خانیکی،؛ رییس دانشگاه پیام نور استان تهران و رییس دبیرخانه منطقه یک دانشگاه پیام نور و مسوولان سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق نفرات اول تا سوم این جشنواره شدند. در بخش نهادهای ترویجی برتر در حوزه نانوفناوری نیز رابط نانوی دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق مقام نخست را به دست آورد.
در مجموع، دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق  با کسب سه عنوان در بخش اختراعات شامل: ترانه پیمانه عابدی؛ رتبه دوم و عرفانه سادات احمدی؛ رتبه سوم و در بخش رابطین سیده مریم السادات شیل سر؛ رتبه اول، مقام اول جوایز در سومین جشنواره فناوری نانو به میزبانی پیام نور مرکز بابل را به خود اختصاص داد.

گفتنی است، آثار پژوهشی شرکت کننده در سومین جشنوار سراسری دانشجویی فناوری نانو دانشگاه پیام نور در مجموع  "221 " اثر شامل؛  42 اختراع، 134 مقاله، 15 طرح پژوهشی، 3 کتاب و 27 پایان نامه بوده است.