1397/10/30 یکشنبه
ثبت نام و پذیرش بدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور
اطلاعات ثبت نام و معرفی رشته های پذیرش بدون آآزمون از 29 دی تا 10 بهمن 97

علاقمندان   به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي دارای  پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی  در مراكز و واحدهاي آموزشي دانشگاه پيام‌نور استان تهران (اعم از داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1397 ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) می توانند با مراجعه به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

برای اطلاع از رشته های پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران بر روی گزینه زیر کلیک کنید:

رشته های بدون آزمون دانشگاه پیام نور استان تهران

متقاضیان محترم برای ثبت نام  بدون آزمون در دانشگاه های استان تهران، از تاريخ 97/10/29 لغايت 97/11/10 به مراكز و واحدهاي دانشگاه پیام نور استان تهران که نشانی آن در پایین همین صفحه آمده است، مراجعه فرمایند. شایان ذکر است براساس مصوبه فوق فقط ظرفیت خالی مانده مرحله تمدید مهلت ثبت نام در پذیرش مهرماه 1397 امکان پذیرش دانشجو دارند واین کد رشته محل ها، شامل فقط  این گونه رشته محل هاست .مجموعه کل رشته محل های پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی برای پذیرش مهرماه 1398 و شرایط ضوابط آنها درتارخ 97/11/17  دانشگاه پیام نور استان تهران ازطریق سایت این سازمان منتشر خواهد شد

- كليه متقاضيان مي‌بايست داراي ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) بوده و يا داراي مدرك پيش‌دانشگاهي و يا كارداني (فوق ديپلم) با تاريخ اخذ حداكثر تا 97/11/30 باشند.

- كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان اعلام شده مدارك خود را براي بررسي به دانشگاه و موسسه محل تقاضا ارسال و يا تحويل نمايند. پس از بررسي مدارك درصورت داشتن شرايط از داوطلب براي تكميل فرم تعهد (براي جلوگيري از ثبت مشخصات داوطلب در چند رشته‌محل و يا چند موسسه) دعوت بعمل خواهد آمد كه در اين مرحله لازم است، بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 220،000 (دويست و بيست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان سنجش اقدام نمايند.
- كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در مركز و يا واحد آموزشي كه به آن مراجعه داشته‌اند) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان بصورت مشروط خواهد بود.7- آن دسته از داوطلباني كه قبلاً در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي آزمون سراسري سال 1397 (اعلام قبولي شهريورماه، مرحله تكميل ظرفيت و يا اعلام قبولي نيمه‌متمركز) قرار گرفته‌اند، چنانچه در اين مرحله متقاضي ثبت‌نام و ادامه تحصيل باشند و در يكي از مراكز/واحدهاي آموزشي ثبت‌نام نمايند، قبولي قبلي آنها در مراحل قبلی لغو خواهد شد.

مدارك مورد نياز:

1- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و مُمهور به مُهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

2- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام جديد با امضاء و مُمهور به مُهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش.

3- اصل و يا گواهي مدرك پيش‌دانشگاهي با امضاء و مُمهور به مُهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

4- گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام جديد كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.

5- اصل شناسنامه و 2 برگ كپي از صفحات آن.

6- اصل كارت ملي و 2 برگ كپي از آن.

7- شش قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري.

8- مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.

پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصوير ديپلم نظام قديم و يا گواهي پيش‌دانشگاهي خود، به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند.كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام ‌رشته و مركز/واحد آموزشي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.

نشانی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در استان تهران