1397/10/19 چهارشنبه
دکتر بخشی خانیکی ار برگزاری آزمون های تهران شمال بازدید کرد
بازدید رییس، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران از مرکز تهران شمال

دکتر بخشی خانیکی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان تهران به همراه حجت الاسلام و المسلمین حسینی تبار؛ مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
  و  غفار بیات؛ مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران از روند برگزاری امتحانات پایان ترم مرکز تهران شمال بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تهران شمال، در این بازدید، دکتر هاشمی زاده؛ رییس دانشگاه پیام نور مرکز تهران شمال ضمن بازدید ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران، از فرآیند برگزاری امتحانات و دیگر اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف این دانشگاه، توضیحات مبسوطی ارائه کرد.

دکتر بخشی در این بازدید از زحمات و تلاش های خالصانه همکاران در برگزاری آزمون ها تقدیر کرد.