1397/10/16 یکشنبه
بازدید رییس دانشگاه پیام نور استان از مرکز پرند و بهارستان
دکتر بخشی خانیکی به همراه مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران از روند برگزاری آزمون های پرند و بهارستان بازدید کرد

دکتر بخشی خانیکی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان تهران باتفاق غفار بیات؛ مدیر حوزه ریاست این دانشگاه، پانزدهم دی ماه  از روند برگزاری آزمونهای پایان ترم مرکز پرند و واحد بهارستان بازدید نمودند.

در این بازدید، دکتر صابری؛ رییس دانشگاه پیام نور مرکز پرند و دکتر حسینعلی قجری؛ رییس واحد بهارستان توضیحاتی پیرامون اقدامات حوزه های مختلف این دانشگاه ها در فراهم کردن تمهیدات و تدابیر لازم در برگزاری مطلوب امتحانات ارائه کردند.

دکتر بخشی خانیکی پس از بازدید از قسمت های مختلف این دانشگاه ها و بخش های مختلف حوزه های آزمون، ضمن تقدیر از زحمات کارکنان و مسوولان دانشگاه پیام نور مرکز پرند و واحد بهارستان، از روند رو به رشد برنامه های دانشگاه ها در بخش های مختلف و برگزاری شایسته آزمون ها ابراز خرسندی نمود.

دکتر بخشی خانیکی  با برجسته خواندن تلاش و همت همکاران در  نوزده مرکز برگزاری آزمون  دانشگه پیام نور استان تهران و همکاران ستاد،، اظهار داشت: برگزاری آزمون ها نقطه قوت و امتیاز دانشگاه پیام نور نسبت به سایر دانشگاه های کشوراست.
رییس دانشگاه پیام نور استان تهران در پایان این بازدید در خصوص برنامه های آتی دانشگاه پیام نور استان تهران خاطرنشان کرد:  مهمترین برنامه دانشگاه، افزایش درآمدهای غیر شهریه ای در بخش های مختلف و گسترش آموزش الکترونیکی (مجازی) در سطح بین المللی خواهد بود.