1397/8/21 دوشنبه
نشست کارگروه شاهد و ایثارگر
نشست کارگروه کارشناسی ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شد

نشست کارگروه کارشناسی ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه پیام نور استان تهران با حضور مسوولان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران، غفار بیات؛ مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران، فتاحی زاده؛ مدیر فرهنگی و دانشجویی، فرشته اسدی؛ مسوول امور شاهد و ایثارگر دانشگاه پیام نور استان تهران و کارشناسان امور شاهد و ایثارگر مراکز و واحدهای این دانشگاه در ستاد استان برگزار شد.

مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران ضمن خیرمقدم به حاضران بر لزوم ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی به دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تاکید و این خدمات را بعنوان افتخاری برای دانشگاه بیان نمود.

مسوولان بنیاد شهید نیز از همکاری صمیمانه دانشگاه پیام نور استان تهران  و مراکز و واحدهای تابعه در خدمات رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر و تعامل با بنیاد شهید و امور ایثارگزان تقدیر نمودند.

در ادامه این نشست،  مسئولان و کارشناسان حاضر درجلسه به بیان مشکلات و ارائه راهکار به منظور رفع موانع موجود در خدمات رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداختند.