1397/8/13 یکشنبه
حضور ستاد استان تهران و مرکز تهران جنوب در راهپیمایی ۱۳ آبان
دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان تهران در راهپیمایی یوم الله سیزدهم آبان ماه حضور یافتند

جمعی از مسوولان و کارکنان ستاد دانشگاه پیام نور استان تهران و دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب در راهپیمایی باشکوه سیزدهم آبان ماه شرکت کردند و در مراسم بزرگداشت این روز  در مقابل لانه جاسوسی آمریکا حضور یافتند تا بار دیگر حمایت خود را از بیانات مقام معظم رهبری اعلان و با آرمان های امام راحل (ره) بیعت نمایند.
مراسم راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان امسال نیز با حضور  دانشگاهیان، دانش آموزان و اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان در مقابل لانه جاسوسی (سفارت پیشین آمریکا در تهران که سال 58 توسط دانشجویان خط امام تسخیر شد) برگزار شد. شعار راهپیمایی امسال علاوه بر «مرگ بر آمریکا»،‌ شعار «هیهات مناالذله» بود.
در این مراسم، پس ا زقرائت بیانیه راهپیمایی، سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایراد سخنرانی کرد.