1397/8/13 یکشنبه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی
انتخاب شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترم توسط دانشجویان

دبه گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر مرتضی محسنی گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور می توانند شهر محل آزمون پایان ترم خود را تعیین کنند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی افزود: دانشگاه پیام نور با توجه به گستردگی در مراکز و واحدهای سراسر کشور این امکان را برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد فراهم آورده که در زمان امتحانات در صورت عدم امکان حضور در شهر و دانشگاه محل تحصیل خود نیز بتوانند به راحتی در دیگر حوزه های امتحانی این دانشگاه در سراسر کشور حضور یابند.
وی یادآور شد: دانشگاه پیام نور با رویکرد اجرای روش های نوین آموزشی درصدد است فرایند تحصیل را با حفظ کیفیت آموزشی، به هر طریق ممکن برای دانشجویان تسهیل کند و شیوه برگزاری آزمون های متمرکز و امکان انتخاب محل آزمون یکی از مهم ترین اقدامات دانشگاه در این زمینه بوده است.
وی این ویژگی را در دانشگاه پیام نور منحصر به فرد دانست و گفت:  دانشجویان این دانشگاه می توانند در پایان آبان ماه و در مهلتی که از سوی دانشگاه اعلام خواهد شد، ضمن مراجعه به سیستم گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir  نسبت به تعیین محل آزمون پایان ترم خود اقدام نمایند.